Close sidebar
Close sidebar

Halucinant! Un baiat din Vaslui a obligat doi minori sa intretina relatii sexuale. Totul s-a intamplat chiar AICI!

Un tanar de 18 ani din Vaslui a fost retinut de Politie, dupa ce a obligat un minor sa intretina relatii sexuale cu un altul in curtea scolii.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un adolescent de 18 ani din Vaslui a fost retinut de politisti. Tanarul a determinat un minor de 11 ani sa violeze un alt minor de 8 ani.

Agresiunea sexuala a avut loc in curtea scolii din satul Fundatura. Conform anchetatorilor, tanarul de 18 ani era impreuna cu cei doi minori si, la un moment dat i-a cerut copilului mai mare sa intretina relatii sexuale cu celalalt.

Victima a incercat sa sfuga, dar nu a reusit sa faca fata celor doi agresori.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

"In  cauza s-a dispus retinerea tanarului de 18 ani sub acuzatia de instigare la viol. Acesta urmeaza sa fie prezentat apoi in fata unui judecator de drepturi si libertati cu propunere de arestare preventiva”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui.

De asemenea, in cauza a fost sesizata si Directia pentru Protectia Copilului tinand cont de varsta minorului acuzat de viol si care nu poate fi tras la raspundere.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI