De asemenea, magistralele 2 si 3 sunt aglomerate pana la refuz.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Haos a fost si marti seara in subteranul bucurestean. Si tot din cauza modernizarilor. De aceasta data la statia de metrou Pipera. Turnichetii se deschid greu, iar cartelele se folosesc altfel decat pana acum. Situatie care a creat imediat aglomeratie. Oamenii au asteptat minute bune pana cand au reusit sa ajunga pe peron.

Oamenii s-au plans ca turnichetii noi se deschid mai greu decat cei vechi. In plus, multa lume nu stie ca trebuie sa introduca cartela invers fata de cum este inscriptionat!
Probleme similare legate de aglomeratie s-au inregistrat si la alte statii de metrou al caror sistem de control acces a fost modernizat: Republica, Titan si Nicolae Grigorescu.

Iar lucrarile de modernizare continua. Metrorex anunta ca in perioada 19 iulie- 29 august, sunt programate lucrarile de modernizare a instalatiilor de taxare din 11 statii de metrou, printre care Aurel Vlaicu, Constantin Brancoveanu, Tineretului si Aparatorii Patriei, Pantelimon si Berceni.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si