Close sidebar
Close sidebar

Helmuth Duckadam, declaratii socante! “La doua saptamani dupa ce am castigat Cupa Campionilor Europeni, am fost interzis la Steaua si amenintat cu Tribunalul Militar”!

Marele portar al Stelei’86 vorbeste in premiera despre problemele sale cu sefii din armata!

Lia Popescu,


DISTRIBUIE
acest articol

Dezvaluiri cutremuratoare ale lui Helmuth Duckadam! Portarul care a intrat in Cartea Recordurilor cu cele patru penalty-uri aparate in finala Cupei Campionilor Europeni din 1986 a trecut prin momente cumplite, de care foarte putina lume a stiut!

Dezamagit de ce se intampla in aceste momente in litigiul dintre FCSB si CSA Steaua, fosta mare glorie a ros-albastrilor a postat cateva lucruri incredibile pe adresa lui de socializare. “Acum 32 de ani, eram fericit. Azi, din pacate, sunt suparat si dezamagit. Pentru niste orgolii personale, si a unui om frustrat, azi suntem dezbinati. Peste doua zile, CSA, va cere 37 de milioane de euro, pentru performantele obtinute de sportivii militari de-a lungul istoriei”, si-a inceput Duckadam povestea chiar ieri, pe 7 mai, ziua in care a devenit campionul Europei.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Helmuth Duckadam, interzis la Steaua imediat dupa ce a devenit campionul Europei!" Am crescut caini de rasa pentru a-mi intretine familia"

Duckadam poveste si despre modul in care cei din armata l-au dat la o parte de la echipa in 1986. “Am contribuit si eu, cu o mica particica, la aceaste performante: doua titluri de Campion al Romaniei, Cupa Romaniei, castigarea CCE. Cum am fost rasplatit de Armata Romana: dupa doua saptamani de la castigarea CCE, am fost interzis in Complexul Ghencea, deoarece nu am vrut sa particip la un meci aranjat la Craiova, si amenintat cu Tribunalul Militar.

Dupa operatia din 1986, nemaifiind de folos, am fost dat afara din Armata.

Am si eu cateva intrebari pentru cei care au condus Armata Romana, ministri, generali si, nu in ultimul rand, pentru domnul Talpan: unde ati fost in perioada 1986-1994, cand am fost obligat sa cresc caini de rasa, pentru a-mi putea intretine familia? Unde ati fost intre anii 1994-2001, cand am fost nevoit sa apelez la Ministerul de Interne, pentru a obtine un loc de munca? Dar intre 2001-2018?

Aveti tupeul sa cereti o suma uriasa in numele multor sportivi de care v-ati batut joc de-a lungul anilor.
In ultimii 32 de ani, am trecut prin 5 operatii grele, dar nu v-am cerut niciodata nimic, asteptam poate doar un telefon, pe care nu l-am primit niciodata.

Poate veti reusi sa distrugeti aceasta echipa de fotbal, dar nu veti reusi sa ne luati amintirile frumoase!
Iar voi, cu siguranta, veti ramane o RUSINE a istoriei!”,
a scris Duckadam pe adresa sa de socializare.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI