Luna în Rac aduce o rază de speranță, puțină și încredere în deciziile pe care le luăm. Marte retrograd ne obligă să ne ascultăm instinctul și să analiză toate situațiile și ne îndeamnă la maximă prudență în toate hotărârile pe care le luam.

Marte rerograd în septembrie 

Berbec – Manifești, specific ție, o doză importantă de rezistență la schimbare. Azi faci parte din categoria care se mulțumește cu ceea ce are și elti neîncrezător în ideea de schimbare, chiar dacă este una benefică ție.

E drept că ultima perioadă a fost complicată, dar există resurse pentru a te recupera. Analizează cu atenție fiecare decizie. Nu te grabi să iei decizii.

Taur – Este loc pentru tot ce ți-ai propus și este momentul să te pregătești pentru viitoarele schimbări care vor apărea în viața ta.Toate sunt la superlativ! Este o zi agitată și există riscul unor accidente minore și conflicte. Mai multă atenție și calcularea mai eficientă a strategiilor poate să fie foarte utilă și atenție mare în trafic.

Gemeni – Luna tentațiilor pentru acești navtivi. Totul este provocator și inedit și ești plină de idei și dorințe noi pe care le-ai ținut doar pentru tine până acum. Este foarte bine, dar este indicat să nu faci lucrurile toate dintr-o dată și să nu te pripești când iei decizii ca să nu-ți pară rău. Ești în pragul unei schimbări. Poate ți-ar prinde bine să ieși din zona de confort.

 Horoscop 15 septembrie 2020
Horoscop 15 septembrie 2020

Citeste si: O cunoscută cântăreață de muzică populară a murit într-un cumplit accident. Avea doar 23 de ani

Rac – Ai putea face lucrurile pe care ai vrut să le faci și pe care le-ai tot amânat, pentru că va veni perioada în care nu o să mai fie timp pentru toate. Ai planuri de viitor, dar nu și curajul să le pui în practică, pentru că te temi de viitor.

Niciodată realitatea nu este chiar atât de complicată pe cât ne imaginăm noi.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Leu – Ai intuiție și este momentul perfect să te bazezi pe ea. Acasă poți provoca din nimic conflicte pe care apoi să-ți fie greu să le stingi. Ai ambiții mari și ești nerăbdătoare ca ele să devină realitate. Ai muncit mult, așa că este momentul pentru a culege roadele eforturilor din perioada precedentă.

Fecioară – Este totul în regulă atâta vreme cât nu agiți tu inutil apele fie acasă, fie la locul de muncă. Prudența este necesară, dar nu trebuie să fim absurzi. Pe plan sentimental, lucrurile stau foarte bine și se consolidează pe zi ce trece, iar finalul nu poate să fie altul decât cel pe care ți-l dorești.

Balanță – Mai multă îndraznează ți-ar fi foarte utilă, mai ales că vin zile mult mai agitate decât cea de azi. Poți face aproape tot ce-ți dorești, dar te oprește un bun simț exagerat care te face să fii exagerat de prudentă și să le pari sceptică celorlalți.

Scorpion – Poate că ar fi bine dacă te-ai analiza puțin ca să vezi dacă nu cumva aceste probleme sunt ale tale și ți le faci singură și apoi te plângi tot tu de efectele lor nefaste. Ești agitată și nemulțumită. Nimic nu este bine, nimic nu este suficient, nimeni nu te înțelege pe cât vrei tu să fii înțeleasă. Fii calmă și nu cere ceea ce nici ție nu-ți place de la cei din jurul tău

Săgetător – Este momentul optim pentru a face planuri. Ai o zi bună, ești energică și te dedici unor treburi care îți fac plăcere. Ai putea face mai multe, dar pur și simplu nu vrei, pentru că ai ajuns la concluzia că trebuie să fie plăcut și util ceea ce faci.

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile- antena3.ro

Citeste si: Anunț de ultim moment de la ANM. Cum va fi vremea în restul lunii septembrie. Vară târzie, cu un episod de răcire bruscă

Capricorn – Nu te mai gândi la viitorul îndepărtat. Nimeni nu știe exact cum o să fie. Trăiește în prezent. Te simți bine, te simți puternică și pregătită. Vine o perioadă relativ agitată, dar, după ce va trece, vei descoperi că abnegația de care ai dat dovadă aduce roadele pe care le meriți și de care te poți bucura din plin acum.

Vărsător – Ești copleșită de treabă. Muncești prea mult și ești extrem de obosită. Ai nevoie de timp pentru tine și pentru nevoile tale, pentru că în ritmul acesta o să vină foarte repede ziua în care pur și simplu nu vei mai putea să faci față tuturor lucrurilor. Menajează-te și găsește mereu ceva de făcut doar pentru tine.

Pești – Orientează-te către tine și către cei care contează cu adevărat în viața ta și va fi mult mai bine și pentru tine, și pentru ei! O să vină și zilele pe care le aștepți de atât de multă vreme, dar nu este exclus să fii oarecum dezamăgită de modul în care se comportă cei din jurul tău.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si