Horoscop 2023 Scorpion. În 2023, reprezentanții semnului de apă- scorpion, își vor crește încrederea în sine și voința puternică, ceea ce îi va ajuta să atingă obiective mărețe. Așadar, indiferent de deciziile pe care le vor lua, nimic nu va fi un obstacol pentru acești nativi. 

În următorul an, vei învăța că ești singurul responsabil de propria fericire. Și după ce îți vei oferi tot ce ai nevoie, viața amoroasă ți se va îmbogăți. Saturn își începe tranzitul în casa iubirii și a fericirii pe 7 martie. 

În prima parte a anului 2023, până la începutul lunii septembrie, Jupiter va parcurge zodia Fecioarei, care în horoscopul tău reprezintă zodia prietenilor. Această perioadă este una dintre cele mai bune în plan social.

Mai mult, Jupiter fiind o planetă care extinde, este foarte probabil să observi că cercul tău de cunoştinţe se va mări. Unii dintre aceştia îţi vor deveni prieteni şi chiar este posibil să-ţi găseşti şi sufletul pereche care să-ţi ofere cele mai înţelepte sfaturi pe care le-ai primit până acum.

Dacă eşti în căutarea dragostei există şi posibilitatea ca în anul următor să-ţi întâlneşti dragostea vieţii cu ajutorul unui prieten comun. Sau este posibil să constaţi că nutreşti sentimente de dragoste pentru o cunoștință.

Relații și dragoste în viaţa Scorpionului 2023

Planeta Neptun îşi va continua şi tranzitul prin zodia Peşti, în aspect favorabil cu zodia ta, ceea ce înseamnă că al şaselea tău simţ va fi amplificat de acest tranzit şi vei putea beneficia cu uşurinţă de inspiraţia şi creativitatea sa, atuurile principale ale lui Neptun.

Astfel, încrederea în propria ta persoana va fi în creştere, vei simţi că te poți conecta cu universul.

Neptun ar putea sa aducă în viața ta mai multă  creativitate, iubire și poate chiar copii. Întâlnirea cu dragostea vieţii tale s-ar putea produce chiar în acest an, când o persoană nouă ar putea să intre în viaţa ta.

Mai mult, Neptun guvernează şi iluziile și fanteziile nerealiste, astfel încât este nevoie de multă precauţie în situațiile sentimentale, să fii atent la tendința accentuată de a idealiza persoana iubită. 

Citeste si: Horoscop 2023 Fecioară. Atenție la starea emoțională!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Horoscop 2023 Scorpion. Sufletul pereche îți va ieși în cale!

Horoscop 2023 Scorpion. Sufletul pereche îți va ieși în cale!

[Sursa foto: PixaBay]

Pluton este în casa a treia din horoscopul tău, iar în 2023 se va afla în relaţie favorabilă cu zodia ta. Fiind în zona gândirii şi comunicării, această conexiune favorabilă dintre Soare şi Pluton va stimula gândirea profundă

Horoscopul anului 2023 mai arată că te vei adânci mai mult în subconştient şi te vei strădui să înţelegi de ce gândeşti şi acţionezi în felul în care o faci. Caută răspunsuri realiste şi acţionează pentru a îndepărta orice regrete care ar putea ieşi la suprafaţă.

Previziuni  Sănătate- Zodia Scorpion 2023

În a doua jumătate a anului, s-ar putea să te confrunți cu oboseala și suprasolicitarea și va fi rândul tău să îți iei puțin timp pentru tine și să te relaxezi. Totodată, în această perioadă, vei deveni mai vulnerabil din punct de vedere emoțional și s-ar putea să te închizi în tine și să nu mai poți vorbi cu alte persoane.

Citeste si: Horoscop dragoste 2023: Zodiile care se vor căsători în acest an

Ar fi bine să privești partea pozitivă a lucrurilor, chiar și o astfel de fază a vieții poate fi folosită în avantajul tău. Acum este momentul potrivit să te răsfeți cu mâncare bună și să te uiți la întregul sezon al serialului tău preferat. Mai mult, din cauza poziției lui Marte în Scorpion, gelozia va începe să se manifeste

Bani și Carieră - Zodia Scorpion 2023

Nativii din zodia scorpion sunt în 2023 sub protecţia îngerilor păzitori. Pe 9 septembrie 2023 Jupiter va intra în zodia Balanţă, care în horoscopul tău reprezintă casa izolării şi a credinţei. Timp de 1 an, Jupiter te va încuraja să te concentrezi asupra celor mai intime necesităţi şi dorinţe personale, să-ţi asculţi mai mult intuiţia şi vocea lăuntrică.

Așadar, acest proces de renaștere și reorganizare te va pregăti pentru sosirea lui Jupiter în zodia ta, în 2023. Însă,  norocul şi oportunităţile vor fi mai ascunse, mai puţin vizibile, întrucât Jupiter te va veghea din umbră, ca un înger păzitor şi te va salva uneori când nu credeai că mai există vreo soluţie. 

Citeste si: Horoscop 2023 Leu. Atenție la persoanele din jur!

Horoscop 2023 Scorpion. Sufletul pereche îți va ieși în cale!

Horoscop 2023 Scorpion. Sufletul pereche îți va ieși în cale!

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Horoscop 2023 Rac. Cariera este pe primul loc

În aceste luni este bine să-ţi faci timp pentru meditaţie, de exemplu, şi să te gândeşti bine la ce vrei să obţi în viaţă, atât pe plan personal cât şi pe plan profesional. 

În 2023, Uranus îşi continuă deplasarea prin semnul Berbecului, iar schimbările neaşteptate referitoare la cariera ta, constituie o posibilitate destul de puternică, deoarece Berbecul reprezintă zodia aferentă activităţii tale zilnice din horoscop.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si