Horoscop 28 mai 2023. Consultă zodiacul zilei de duminică și vezi cum se descurcă nativii la sfârșit de weekend, potrivit  horoscopului zilnic.

Ce au pregătit astrele pentru nativii din zodiac? 

Berbec

Astăzi vei avea parte de o surpriză foarte mare din partea unei persoane dragi ție. Mai mult decât atât, e un cadou pe care ți-l doreai de foarte mult timp.

Taur

Ești destul de grăbit astăzi, deoarece ai de îndeplinit mai multe sarcini, atât pe plan personal, cât și pe cel profesional. Cu toate acestea, vei reuși să găsești o fereastră pentru a petrece timp cu familia și prietenii.

Gemeni

Horoscop 28 mai 2023. Vacanță cu final nefericit pentru o zodie

Horoscop 28 mai 2023. Vacanță cu final nefericit pentru o zodie

[Sursa foto: PixaBay]

Astăzi te vor vizita prietenii, așa că te pui pe întors casa pe dos. Vei face curățenie generală, iar mai apoi veți avea parte de relaxarea de duminică. 

Rac

Ești hotărât să ceri o mărire de salariu, deoarece ai încredere în tot ceea ce ai dovedit până acum la locul de muncă. Cu toate acestea, superiorii nu vor ceda foarte ușor cererilor tale.

Leu

Leii vor pleca într-o vacanță alături de partener. Deși îți dorești să petreci cât mai mult timp cu acesta, el nu vrea același lucru, iar această vacanță poate avea un final nefericit.

Fecioară

Nativii din fecioară fac terapie prin shopping astăzi. Este o ocazie bună de a te pune pe primul loc și de a-ți face toate poftele.

Balanță

Nativii zodiei balanță au parte de o vacanță, în care se va relaxa alături de prieteni și alți apropiați.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Horoscop 25 mai 2023. Racii trebuie să lucreze mai mult la atitudinea lor

Scorpion

Scorpionii sunt prinși cu multe treburi astăzi, mai ales pe plan personal, dar și pe cel profesional, deoarece s-au adunat multe sarcini la locul de muncă.

Săgetător

Astăzi vei primi un apel neașteptat, dar care va aduce vești bune, în special pe plan financiar. 

Capricorn

Horoscop 28 mai 2023. Vacanță cu final nefericit pentru o zodie

Horoscop 28 mai 2023. Vacanță cu final nefericit pentru o zodie

[Sursa foto: PixaBay]

Aveți mai multă grijă la cei din jur. Deși pare că aceste persoane vă vor binele, ar fi bine să fiți precauți și să nu vă lăsați influențați prea tare.

Vărsător

Apariția unei noi persoane în viața voastră vă va face să realizați cât de singur erați până acum. Pentru început, veți fi foarte buni prieteni, iar timpul va decide dacă va fi cazul de mai mult.

Citește și: Horoscopul săptămânii

Pești

Pe plan financiar, lucrurile nu stau foarte bine. Ai mare grijă la cheltuielile zilnice, deoarece bugetul se cam subțiază.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si