Descoperă horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2022. Află ce îți rezervă astrele! Scorpionii sunt sfătuiți să mai aștepte momentul de a intra într-o relație, dacă rănile din trecut nu s-au vindecat.

Horoscop aprilie 2022: Zodiile care cunosc iubirea adevărată!

Berbec

Aprilie va veni cu surprize plăcute pentru tine din punct de vedere amoros. Dacă nu ai pe nimeni, acum este cel mai potrivit moment pentru a te ocupa de acest aspect.

În jurul tău pot fi persoane care așteaptă să le acorzi ceva mai multă atenție. Pot să apară și provocări în plan sentimental.

Taur

Taurul care nu are un partener va trebui să treacă prin multe încercări pentru a găsi persoana ideală. Atracția lui pentru frumos îl va face să se îndrăgostească până peste cap de un chip frumos și un corp spectaculos, dar nu aceasta este calea de urmat pentru a avea o relație bazată pe apripiere emoțională și sentimente pofunde.

Prin urmare, dacă își dorește o relație serioasă, cel mai bine ar fi să ignore aspectul fizic și să se concetreze pe găsirea valorilor pe care le caută într-un partener de viață.

Între timp, dacă vrea să se bucure de singurătate și libertate, poate continua să se concentreze asupra recompenselor fizice.

Gemeni

Gemenii singuri vor fi nevoiți să mai aștepte puțin înainte de a începe o relație, mai ales dacă sunt în căutarea uneia serioase și bazate pe angajament.

Înainte de a primite ceva cuiva, va fi necesar să sapi adânc în interiorul tău și să te redescoperi. Anul precedent a fost unul al schimbărilor, așa că, probabil acești nativi nu mai sunt la fel ca înainte.

O călătorie introspectivă prin dorințele, gusturile, așteptările și calitățile lor va fi ceea ce fiecare reprezentant al Gemenilor trebuie să facă înainte de a se implica într-o relație adevărată.

Pe de altă parte, acesta este anul comunicării în dragoste, ceea ce face ca situația din cupluri să fie mult mai clară sau poate fi primul pas al oricărei relații
din care nimeni nu vrea să fie rănit.

Rac

În luna aprilie 2022 vei trăi totul la maximă intensitate. Este foarte important să faci doar ceea ce simți, să îți dai frâu liber sentimentelor, fără să te mai gândești la consecințe.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Luna Plină în zodia Fecioară pe 18 martie 2022. Cum impactează zodiile acest aspect astrologic

Poate că acesta este modul în care trebuie să acționezi pentru a găsi adevărata fericire. 

Leu

În dragoste, lucrurile nu vor merge prea bine pentru tine în luna aprilie. Multe reproșuri, conflicte puternice, tensiuni, cam așa va arăta luna aprilie din punct de vedere amoros. Caută soluții și vezi ce poți face pentru a rezolva aceste probleme.

Fecioară

Fecioara se remarcă pentru că e rece atunci când vine vorba de iubire sau, cel puțin, așa pare la o primă vedere. Cu toate acestea, când Cupidon bate la ușă și face o evaluare atentă a persoanei care i-ar putea intra la inimă, Fecioara se predă pe deplin iubirii. Deși nu este un secret pentru nimeni că de cele mai multe ori preferă să fugă de acest sentiment și să rămână singură, în 2022 lucrurile s-ar putea schimba în bine.



Pentru Fecioarele care nu au un partener, perspectivele se vor îmbunătăți considerabil, deoarece va apărea o persoană dispusă să le cucerească toate simțurile.

Balanță

Nu-ţi face speranţe prea mari în luna aprilie, căci riscul să fii dezamăgită este foarte pronunţat. Ar fi indicat să nu te implici total într-o relaţie abia începută, căci sentimentele partenerului tău ar putea fi înşelătoare. În a doua parte a lunii vei începe să priveşti lucrurile obiectiv.

Scorpion

Nu este cel mai bun moment din an pentru a te implica într-o nouă poveste de dragoste, având în vedere că nu știi exact ce îți dorești și unde te situezi.

Citeste si: Horoscopul săptămânii

Dacă mai sunt răni din trecut care încă nu s-au vindecat, cel mai bine ar fi să mai aștepți și să faci în așa fel încât să scapi de ceea ce te macină.

Săgetător

În luna aprilie, gândul îţi stă numai la viaţa ta amoroasă, fie că îţi petreci timpul visând la o nouă iubire sau încercând să petreci cât mai mult timp împreună cu iubitul tău. Te dedici total relaţiei de cuplu şi începi să ai gânduri din ce în ce mai serioase, care nu exclud întemeierea unei familii.

Capricorn

În perioada ce urmează, dragostea va trece pe plan secund pentru tine şi vei fi mai preocupată de proiectele tale profesionale. Pui relaţia cu iubitul în stand-by, fiind conştientă că îţi asumi unele riscuri. Încearcă să-l tratezi cu afecţiune pe iubitul tău şi să-i povesteşti tot ce ţi se întâmplă la serviciu, ca să se simtă inclus în viaţa ta.

Vărsător

Încearcă să ai ceva mai multă încredere în partenerul de viață și să nu îl mai suspectezi la fiecare pas. Aceste suspiciuni ale tale pot afecta relația de cuplu și pe voi, mai ales pe termen lung.

Pești

În luna aprilie, astrele îţi întind câteva capcane în plan amoros, pentru că eşti predispusă să te entuziasmezi prea repede şi să cazi pradă unor tentaţii. În această perioadă, încearcă să-ţi ţii în frâu instinctele sexuale şi să rămâi cu picioarele pe pământ.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citeste si: Zodiile care au noroc la bani în 2022

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si