Horoscop august 2022. Pentru patru zodii luna august se anunță a fi o incendiară. Cele mai multe dintre zodii vor pune accentul pe munca. 

Iată horoscopul lunii august pentru toate cele 12 zodii!

Berbec

Berbecii au tendința de a cheltui mai mult în luna august, iar acest lucru le va cauza probleme în relația de cuplu sau de familie. Astrele vă recomandăm să fii cumpătat. Pe 18 august vei avea parte de o zi plină de romantism și gesturi de afecțiune care te vor da peste cap.

Taur

În prima jumătate a lunii, Taurii vor fi foarte îndrăzneți. Se vor simți de neclintit, dar acest comportament va fi deranjant pentru colegi și șefi. În a doua parte a lunii vor avea parte de iubire, iar cei singuri pot găsi sufletul pereche.

Citeste si: Horoscop 24 iulie 2022. Zi cu ghinion pentru doua zodii

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Horoscop august 2022

Horoscopul lunii august.

[Sursa foto: PixaBay]

Gemeni

Luna august este un moment perfect pentru a face pace cu trecutul. Vei relua legăturile cu acele persoane de care te-ai distanțat, îți lipsesc. Îți vei impune punctul de vedere cu privire la societatea în care trăiești, vei răbufni și te vei certa cu persoanele apropiate. Fii mai calm în relațiile cu cei din jur.

Rac

Vei ieși din zona de confort și vei cunoaște persoane noi. Dacă pleci în vacanță ai șansa să te distrezi și să petreci clipe de vis. Ai tendința de a cheltui mai mult, ai grija să nu alimentezi până la finalul acestei veri.

Leu

În luna august nativii Leu se vor afla într-o dispoziție romantică. În următoarea perioadă profesională au parte de oportunități pe plan și vor fi conectați la ceea ce se petrece la locul de muncă. Cei care se află într-o relație trebuie să fie atenți să nu ne neglijeze partenerul de cuplu și celelalte responsabilități.

Fecioară

Nativii Fecioară vor fi spontani în luna august. S-ar putea simți epuizați din cauza unor lucruri care nu suportă amânare sau din cauza unor călătorii. Au tendința de a dormi mai puțin și de a-și neglija propria sănătate. După data de 20 august se vor axa mai mult pe muncă, mai ambițioși. Colegii s-ar putea dovedi a fi toxici, încercați să evitați criticile acestora!

Balanță

Nu te poți hotărî în cine să ai încredere. Te axezi pe muncă și pe proiecte personale unde știi că nu vei eșua. Sunt șanse mari să fii promovat locul de muncă și chiar poți primi o sumă de bani în plus.

Scorpion

Luna aceasta Scorpionii lucrează în exces ceea ce le va aduce discuții cu partenerul de viață. Spre finalul lunii ai parte de un succes profesional. Cei singuri pot găsi sufletul pereche în timpul unei călătorii de la începutul lunii august.

Citeste si: Horoscop săptămânal 25- 31 iulie 2022: Ce ne rezervă astrele?

Horoscop august 2022

Horoscopul lunii august.

[Sursa foto: PixaBay]

Săgetător

Săgetătorii poartă discuții serioase cu superiorii înainte de a pleca în vacanță pentru a lămuri aspecte legate de muncă cât timp ei vor fi plecați. Au nevoie de relaxare și caută să petreacă cât mai mult timp în natură.

Capricornul

Luna aceasta ai șansa de a rezolva problemele de cuplu cauzate de problema banilor. Atât tu, cât și partenerul tău de cuplu nevoie de foarte multă liniște în perioada următoare.

Vărsător

Vrei să te muți cu partenerul de cuplu care nu este de acord cu această idee. Deși poate părea un sfârșit al relației voastre acest lucru se va rezolva dacă veți comunica sincer și veți lua lucrurile mai ușor.

Pești

Începutul lunii este plin de romantism pentru Pești. Următoarea muncă vine cu negocieri de contract și schimbări ale locului de muncă. Proiectele pe care le-ați început în trecut vor prinde contur și vor avea succes. 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Chiron se afla retrograd in Berbec, deschis cu 19 iulie 2022. Cum vor fi influențate zodiile de acest aspect


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si