Horoscop de weekend 1-2 aprilie 2023.  Nativii sunt sfătuiți ca în această zi să își păstreze calmul și să nu se îngrijoreze pentru nimic. Unii vor avea foarte multă energie pe care trebuie să o consume. O plimbare în parc poate fi binevenită. 

Berbec

Berbecii vor avea parte de un weekend plin de agitație. Se pregătesc să plece într-o călătorie spontană și nu au reușit să pregătească tot ce este necesar.

Vor avea destul de mult de alergat zilele acestea, însă efortul va merita cu siguranță!

Taur

Taurii vor avea parte de o surpriză neanunțată, dar care le va face foarte multă plăcere. Chiar dacă aveau un program destul de aglomerat, musafirul va fi foarte flexibil și adaptabil. Din acest motiv, nu au de ce să se îngrijoreze.

Gemeni

Gemenii au ocazia de a cunoaște persoane pe care nu au reușit să le întâlnească până acum. Chiar dacă nu se așteptau, vor constata că au foarte multe lucruri în comun, așa că nu trebuie să se îngrijoreze cu privire la subiectele de conversație.

Rac

Horoscop de weekend 1-2 aprilie 2023. Perioadă extrem de bună pentru aceste zodii

Horoscop de weekend 1-2 aprilie 2023. Perioadă extrem de bună pentru aceste zodii

[Sursa foto: PixaBay]

Racii au după mult timp câteva zile libere. Au muncit continuu în această săptămână pentru a finaliza un proiect, iar acum a venit momentul să răsufle ușurați. De asemenea, prima obținută o vor folosi pentru a pleca într-o vacanță.

Leu

Leii vor avea parte de foarte mulți invitați în acest weekend. La final, aceștia vor fi epuizați, dar orele petrecute cu cei dragi vă vor face să vă simțiți împliniți. Profitați din plin de aceste zile!

Fecioară

Fecioarele vor avea ocazia de a merge într-o excursie alături de persoanele dragi. Din nefericire, nu dispun de suma necesară, dar o persoană se va oferi să vă împrumute.

Trebuie să accepte această ocazie deoarece îi ajută să se deconecteze.

Balanță

Horoscop de weekend 1-2 aprilie 2023. Perioadă extrem de bună pentru aceste zodii

Horoscop de weekend 1-2 aprilie 2023. Perioadă extrem de bună pentru aceste zodii

[Sursa foto: PixaBay]

În relația amoroasă se pare că au intervenit câteva obstacole. Aceste situații pot fi rezolvate ușor, prin comunicare. Condiția ar fi aceea de a vă da seama când trebuie să cedați. Gândiți-vă ce vă doriți cu adevărat, vă doriți să aveți dreptate sau să remediați conflictul? Renunțați la orgoliu!

Scorpion

Weekend-ul acesta va începe cu multă relaxare. Veți avea parte de momente lejere până pe la prânz, când vă veți aminti că ați uitat să faceți ceva important.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Horoscopul săptămânii: Ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte

Acest lucru vă va agita destul de tare, însă trebuie să vă calmați deoarece nu veți rezolva situația altfel.

Săgetător

Horoscop de weekend 1-2 aprilie 2023. Perioadă extrem de bună pentru aceste zodii

Horoscop de weekend 1-2 aprilie 2023. Perioadă extrem de bună pentru aceste zodii

[Sursa foto: PixaBay]

Săgetătorii vor da dovadă de foarte multă încăpățânare zilele acestea. Nu vor lăsa pe nimeni să le ofere o părere în legătură cu niciun subiect.

Încercați să vă păstrați calmul și să ascultați și părerea oamenilor din jur. Nu vă doresc răul!

Capricorn

Capricornii pot avea parte de o călătorie destul de lungă zilele acestea. Nu trebuie să uite că au nevoie de odihnă pentru săptămâna care urmează. Duminica pot exista discuții în contradictoriu cu rudele apropiate.  Se vor calma destul de repede după ce vor vorbi cu o persoană mai experimentată.

Vărsător

Vărsătorii vor avea foarte multă energie în acest weekend. Nu ar fi rău să vă consumați energia la sală sau într-un parc, la alergat. Duminică veți avea de făcut  un drum în afara orașului, dar vă veți reîntoarce acasă pe seară.

Pești

Peștii vor avea parte de un weekend în care nu se vor odihni suficient. Se gândesc constant la un proiect pe care îl au de făcut.

Astrele vă sfătuiesc să fiți atenți și la partenerul de viață, deoarece îl neglijați destul de mult. Câteva ore în care să vă relaxați sunt binevenite.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citește și: Horoscop 3 aprilie 2023. Se anunță schimbări mari pentru nativi

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si