Horoscop dragoste: Capricorn
In perioada ce urmeaza, dragostea va trece pe plan secund pentru tine si vei fi mai preocupata de proiectele tale profesionale. Pui relatia cu iubitul in stand-by, fiind constienta ca iti asumi unele riscuri. Incearca sa-l tratezi cu afectiune pe iubitul tau si sa-i povestesti tot ce ti se intampla la serviciu, ca sa se simta inclus in viata ta.

Horoscop dragoste: Varsator
Pregateste-te pentru o luna aprilie plina de aventuri si pasiune, caci astrele iti ofera o aura de erotism, cu care vei seduce garantat. Vei fi tentata sa incepi o idila fierbinte, fara implicatii sentimentale, iar daca ai deja o relatie, a sosit vremea experimentelor sexuale.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O femeie care a aplicat pentru un job a primit un răspuns ciudat, 48 de ani mai târziu- antena3.ro

Citeste si: Regretul unui bărbat care și-a pus panouri solare. „Am o casă care nu poate fi vândută. Valoarea i-a scăzut”- wowbiz.ro

Horoscop dragoste: Pesti
In luna aprilie, astrele iti intind cateva capcane in plan amoros, pentru ca esti predispusa sa te entuziasmezi prea repede si sa cazi prada unor tentatii. In aceasta perioada, incearca sa-ti tii in frau instinctele sexuale si sa ramai cu picioarele pe pamant.

Sursa: Eva.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si