Horoscop dragoste decembrie 2022. Luna decembrie vine cu foarte multe vești bune pentru mulți nativi. Vor găsi sufletul pereche acolo unde se așteaptă mai puțin!

Horoscopul lunii decembrie 2022 pentru toate zodiile

Iată horoscopul dragostei pentru luna decembrie, pentru toate semnele zodiacale!

Berbec

Berbecii vor avea o lună înfloritoare, în care vor cunoaște dragostea adevărată.

Se simt atrași de o persoană de foarte multă vreme, dar nu au avut curaj până în prezent să recunoască acest lucru. Iată că au riscat și în sfârșit vor trăi cele mai frumoase clipe împreună!

Taur

Taurii care sunt într-o relație au șansa de a trece la pasul următor în luna decembrie. Sărbătorile au rolul de a vă uni din ce în ce mai mult.

Citește și: Horoscop 2023: Cea mai bună perioadă pentru aceste zodii

Luna decembrie aduce fie o logodnă, fie un copil în viața voastră. Bucurați-vă de aceste momente!

Gemeni

Gemenii care nu se află într-o relație vor relua legătura cu o persoană din trecutul lor cu care au încetat să mai țină legătura. Timpul vă readuce împreună și reușiți să consolidați relația pe care nu ați putut să o aveți la momentul respectiv.

Rac

Racii se simt singuri în această perioadă. Nu reușiți să găsiți o persoană pe placul vostru, care să vă facă să simțiți fiorii dragostei. Nu vă lasați descurajați, însă, lucrurile bune vin când vă așteptați mai puțin!

Leu

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Leii vor să înceapă o relație cu o persoană cu care comunică de ceva vreme. Simt că au foarte multe lucruri în comun și că au, de asemenea, o conexiune specială. Astrele vă sfătuiesc să faceți ce simțiți!

Fecioară

Fecioarele care sunt singure întâlnesc o persoană care îi va face să zâmbească până peste urechi! Fie este vorba de un vechi coleg de muncă, sau un prieten mai vechi, astrele vă sfătuiesc să mergeți înainte!

Balanță

Balanțele se gândesc la noi perspective pentru anul nou. Fie vor să își schimbe job-ul, fie vor să facă o schimbare pe plan personal, totul va fi un real succes!

Scorpion

Scorpionii se axează foarte mult pe ei în această perioadă. După o perioadă în care au suferit, aceștia aleg să se vindece și să se focuseze mai mult pe dezvoltarea personală.

Săgetător

Săgetătorii sunt ambiționați să își ducă la capăt toate planurile, așa că nimeni și nimic nu îi va opri pe aceștia din ceea ce au în cap să facă. Spre finalul lunii decembrie 2022 s-ar putea simți ceva mai obosiți, fapt pentru care ar trebui să lase lucrurile să decurgă mai încet.

Capricorn

Carpicornii vor avea parte de o lună dificilă și nu de puține ori se vor gândi să acționeze pe baza emoțiilor.

În unele momente ar putea fi o decizie bună, dar în altele ar trebui să gândească rațional.

Vărsător

Vărsătorii sunt sfătuiți să își asculte inima și să nu se mai lase ghidați după părerile celor din jur. Chiar dacă de multe ori, oamenii îți vor binele, este mai bine să faceți așa cum vă dictează sufletul!

Pești

Peștii sunt sfătuiți de astre să nu se grăbească în găsirea unui partener. Nu vor găsi fericirea dacă se bazează doar pe o persoană. Aceștia trebuie să lucreze la fericirea interioară singuri și să se cunoască suficient pe ei!

Citește și: Venus în Săgetător începând cu 15 noiembrie 2022. Cum sunt impactate zodiile de acest aspect astrologic

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si