Horoscop dragoste iulie 2022. În a doua lună de vară nativii vor simți mai mult ca oricând nevoia de iubire. Este un moment perfect în care zodiile își pot analiza relațiile și viitorul acestora. Unele relații pot deveni de nedespărțit în timp ce altele se vor pierde definitiv.

Spre finalul lunii iulie unii nativi își vor da seama cu adevărat de importanța unei persoane din viața lor și vor face primul pas.

Dacă nu vor renunța la orgoliu pot pierde marea dragoste.

Horoscop dragoste iulie 2022

Horoscopul iubirii în luna iulie 2022

Citește horoscopul dragostei pentru luna iulie și află ce au rezervat astrele pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești! 

Berbec

Berbecii se vor confrunta cu probleme în dragoste în luna iulie. Discuțiile între parteneri vor porni de la opiniile diferite pe care aceștia le au. Firi orgolioase, Berbecii nu vor lăsa garda jos și din acest motiv multe relații ar putea ajunge la final.

Taur

Taurii se numără printre zodiile norocoase în luna iulie. Știu cum să procedeze pentru a-și evidenția calitățile, astfel că cei singuri au toate șansele să își facă o nouă relație.

Cei care se află deja într-o relație vor avea o lună de vis pe plan sentimental.

Gemeni

Gemenii vor sta foarte bine la capitolul iubire în luna iulie. Se vor bucura de toată atenția partenerului de cuplu. Ar trebui să profite de această lună pentru a-și face planuri de viitor cu persoana de alături. Cei care vor să pună bazele unei familii acum este cel mai bun moment.

Citeste si: Horoscopul săptămânii

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Horoscop dragoste iulie 2022

Rac

Racii își vor da seama că unele răni din trecut nu s-au vindecat și nu pot trece peste anumite greșeli ale partenerului. Trebuie să analizeze foarte bine situația și să se gândească dacă pot merge sau nu mai departe. Trebuie să fie sinceri cu ei și cu partenerul de viață.

Leu

Anumite evenimente din această lună vor avea un impact mare asupra relațiilor de dragoste ale nativilor Leu. Unele legături vor deveni de nedespărțit și Leii vor simți că și-au găsit cu adevărat marea iubire pe care o așteptau de mult timp.

Se vor simți iubiți, apreciați și vor avea parte de toată atenția partenerului de cuplu. Starea lor de spirit va fi una excelentă în luna iulie.

Fecioară

Nativii Fecioară aveau unele neclarități în privința partenerului de cuplu care acum se vor clarifica.

Sentimental, lucrurile vor fi precise, dar nativii pot face unele alegeri ceva mai complicate care nu le vor face bine. Pentru Fecioare este o lună a schimbărilor din punct de vedere amoros: fie vor pune punct relației, fie pot trece la un alt nivel.

Balanță

Balanțele vor primi o lecție importantă din partea partenerilor pe care i-au subestimat. Vor realiza că i-au îndepărtat pe cei din jur. Unii dintre nativi vor reuși să îndrepte greșelile în timp ce alții vor fi nevoiți să spună „adio” persoanei iubite.

Scorpion

Scorpionii vor atrage ca un magnet în luna iulie. Vor primi foarte multe complimente, vor fi în centrul atenției și se vor bucura de popularitate. Trebuie să fie atenți să nu se joace cu sentimentele celor din jur și să accepte persoanele pe care le consideră potrivite cerințelor lor.

Săgetător

Săgetătorii, firi orgolioase, vor refuza să facă primul pas în dragoste. Dacă nu vor face o schimbare vor pierde povești de dragoste inedite.

Citeste si: Fazele lunii iulie 2022: Când este Lună Nouă şi Lună Plină?

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Horoscop dragoste iulie 2022

Capricorn

Capricornii ar trebui să fie mai atenți și la nevoile pe care le are persoana de lângă ei. Vor fi tentați să ignore dorințele partenerului de cuplu și se vor pune pe primul loc. Aceasta ar putea fi principala cauză pentru care vor apărea discuții ce ar putea duce la separare.

Vărsător

Vărsătorii trebuie să se gândească de două ori înainte de a face orice pentru iubire. Nu orice persoană care le iese în cale merită eforturile lor și pot fi dezamăgiți mai târziu.

Pești

Peștii ar trebui să își asculte mai mult partenerii de cuplu și să țină cont și de dorințele pe care aceștia le au. Au tendința de a lua decizii în numele celor apropiați, fără a se gândi la urmări. Relațiile de cuplu se vor îmbunătăți doar dacă Peștii se vor implica mai mult în relațiile de cuplu. 

Citeste si: Luna Nouă în Rac, pe 28 iunie 2022. Emoții și dorințe care se împlinesc pentru aceste zodii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si