Horoscop dragoste octombrie 2022.  Luna octombrie aduce pentru mulți nativi numai vești bune! Dragostea va apărea în viața lor și se vor simți mai bine ca niciodată. Iată care sunt zodiile care întâlnesc marea dragoste, dar și cele care sunt ghinioniste și se vor despărți.

Horoscop dragoste octombrie pentru toate zodiile

Iată  horoscopul lunii octombrie pentru toate semnele zodiacale!

Berbec

Berbecii vor avea surprize în cuplu. Orice dorință pe care o vor avea, partenerul său va fi gata să o îndeplinească.

Cei care sunt în căutarea sufletului pereche vor avea mai mult de muncă în această perioadă, însă nu trebuie să renunțe.

Taur

Cei care sunt singuri trebuie să treacă prin multe încercări până vor găsi persoana potrivită. Atracția lui pentru frumos îl va face să se îndrăgostească până peste cap de un chip frumos și un corp spectaculos. Trebuie să înțeleagă, însă, că o relație adevărată constă în apropiere emoțională.

Gemeni

Luna octombrie va fi plină de înțelegere pentru cei care se află într-o relație.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Astrologie octombrie 2022. Cele mai importante aspecte ale lunii

Ești fericit atunci când petreci timpul alături de persoana iubită. Dacă ești singur/ă, este luna ideală pentru a întâlni pe cineva și pentru a începe o relație.

Rac

În luna octombrie simțiți mai mult ca oricând dorința de a ieși într-o călătorie cu partenerul de viață.

Stabiliți o excursie, o vacanță. Aceasta vă va aduce multă relaxare și clipe fericite.

Leu

Nativii care au deja pe cineva, în luna octombrie vor fi mult mai apropiați, iar pasiunea va renaște. Iubirea se va resimți mult mai intens pentru voi. Persoanele singure vor rămâne așa în luna octombrie. Se vor axa pe muncă, prieteni și familie. 

Fecioară

Fecioarele vor trece printr-o etapă de instabilitate emoțională. Dacă în general sunt persoane calme, tind să aibă relații problematice. Aveți nevoie de mai multă tărie de caracter pentru a face față problemelor care intervin. 

Balanță

Balanțele își vor găsi echilibrul interior. Octombrie va fi o lună excelentă pentru propriul progres și cel mai bun lucru de făcut este să vă faceți timp pentru dumneavoastră și să vă bucurați de puțin timp singur. Încercați un nou hobby, socializați mai mult!

Scorpion

Luna octombrie va aduce scorpionilor o persoană care îi va face să uite de problemele din jur. Vor simți o chimie reciprocă și vor petrece momente frumoase. Zâmbetul le revine pe buze. Profitați de aceste momente!

Săgetător

Vă veți simți complet echilibrat și veți putea transfera sentimentul de pace și celorlalți și, prin urmare, veți fi probabil foarte popular în echipa de colegi de la muncă sau de la clasă.

Cu toate acestea, dacă vi se întâmplă să vă lipsească satisfacția într-o relație, este posibil să faceți și pași radicali pentru a o reînvia.

Capricorn

În luna octombrie, capricornii se vor axa mai mult pe ei înșiși și se vor bucura de momentele de singurătate. Nu le stă gândul la o relație, ci vor să se dezvolte profesional.

Vărsător

Încearcă să ai ceva mai multă încredere în partenerul de viață și să nu îl mai suspectezi la fiecare pas. Aceste suspiciuni ale tale pot afecta relația de cuplu și pe voi, mai ales pe termen lung. Este foarte posibil să ieșiți din această relație în luna octombrie.

Pești

Pentru pești se anunță o lună favorabilă din orice punct de vedere. Cu toate acestea, cea mai mare bucurie va veni din partea partenerului de viață. Acesta îți va da o veste care te va uimi peste măsură.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Horoscop sănătate octombrie 2022. Două zodii vor avea probleme medicale serioase

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si