Horoscop Minerva. 18 martie- 16 aprilie 2024. Astrologul Minerva a prezentat previziunile astrologice pentru fiecare zodie în parte, valabile în perioada 18 martie- 16 aprilie. Recomandările astrologice ale Minervei pot fi vizionate în fiecare lună, exclusiv pe canalul de Youtube Wownews.

Horoscop Minerva. 18 martie- 16 aprilie 2024. De la 1 aprilie intră în retrogradare Mercur, fiind prima retrogradare din acest an, care are loc în Berbec.

Berbecii trebuie să-și înfrunte temerile în următoarea lună, în timp ce Gemenii trebuie să fie atenți la sănătate. Vezi toate previziunile astrologice ale Minervei mai jos. 

Horoscop Minerva martie- aprilie pentru zodia Berbec

Prima lună de primăvară va fi marcată de o creștere a interesului din partea sexului opus, iar complimentele nu vor înceta să curgă pentru berbeci. Pe măsură ce Soarele în propriul semn zodiacal agravează contradictiile interne, va trebui ca berbecul să-și înfrunte temerile. Pentru a reuși acest lucru, este important să poată planifica totul pe termen lung.

Luna plină din 25 martie, este momentul perfect pentru ca berbecii să-și elibereze potențialul. Este timpul să identifice motivele care împiedică realizarea de sine- probabil trebuie să renunțe la unii prieteni și să-și facă alții noi.

Sfârșitul lunii martie și odată cu luna nouă din 8 aprilie, sugerează că totul va merge bine.

Există o atmosferă de bunăvoință în echipă, dar și de înțelegere reciprocă în familie. La locul de muncă. berbecii au șansa să dea dovadă de profesionalism, iar acasă de a-și crește autoritatea în ochii copiilor.

Horoscop Minerva martie- aprilie pentru zodia Taur

Dorința de schimbare poate fi cauzată, în cazul Taurului, de stabilitatea financiară. Bunăstarea financiară îi va dezlega mâinile și va avea ocazia să arate ce poate face.

Starea de spirit de la începutul lunii aprilie va fi una de top, Taurii fiind extraordinar de inspirați acum. Ideile creative se nasc una din alta, nimic nu le poate opri evoluția. Fundalul emoțional va fi unul entuziast. Doar munca monotonă concentrând atenția asupra unui obiectiv specific Va ajuta la restabilirea liniștii sufletești.

Situația financiară îi va mulțumi prin stabilitate, dar Taurul va dori foarte mult să se și odihnească. Ordinea obișnuită poate deveni plictisitoare, va exista dorința de a ieși din cercul acțiunilor repetitive. Poate că este timpul să încerce un domeniu nou, cum ar fi munca pe cont propriu. Acest lucru aduce satisfacție și un venit bun.

Horoscop Minerva martie- aprilie pentru zodia Gemeni

Banii cheltuiți și eforturile se vor întoarce înzecit pentru Gemeni. Deoarece Soarele în berbec crește tendința de a obiecta, orice opinie contrară este primită cu ostilitate. Pentru a evita conflictele nu trebuie să răspundă la provocări, intrând într-o dispută fără sens.

Deoarece ambiția este cea care le ghidează acțiunile, Gemenii își vor pierde frivolitatea inerentă și vor începe să acționeze destul de dur. Ca sănătate, sistemul bronhopulmonar este deosebit de vulnerabil, astfel că este necesar să se îmbrace în funcție de vreme pentru a reduce riscul de îmbolnăvire.

Situația financiară în această perioadă poate fi una stabilă, Gemenii se pot lăuda cu priceperea în gestionarea unui buget.

Datorită planificării financiare, pot economisi o sumă decentă.

Horoscop Minerva martie - aprilie pentru zodia Gemeni

Horoscop Minerva martie - aprilie 2024

[Sursa foto: Pexels.com]

Horoscop Minerva martie- aprilie pentru zodia Rac

Comunicarea va fi fructuoasă pentru Raci, ei vor face o impresie bună, mai ales odată cu luna nouă din 8 aprilie. Se îmbunătățesc abilitățile de networking, astfel încât procesul de negociere va decurge fără probleme. Sub influența lui Venus în Berbec crește farmacul personal și încrederea în sine, așa că nu vor lipsi admiratorii.

În ce privește cariera, Racii trebuie să-și modeleze puțin ambițiile de conducere. Activitatea independentă șimitează posibilitățile, ținându-i departe de echipă Este recomandat să parieze pe munca în echipă, eforturile comune fiind fructuoase.

Energia soarelui în berbec are un efect pozitiv asupra oamenilor unindu-i în jurul unor obiective bine stabilite. Pot face sport acum, în special pentru pierderea în greutate Cele mai eficiente opțiuni Vor fi alergarea și înotul. Activitatea fizică și starea de spirit îi ajută să se mențină în formă. 

Horoscop Minerva martie- aprilie pentru zodia Leu

Pentru Leu, este momentul potrivit să lucreze cu sine. Ultimile zile ale lui martie pot fi decisive pentru relații. Cariera promite proiecte interesante, dar consumatoare de timp. Materializarea planurilor va necesita o revenire completă a forțelor.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Este important să prioritizeze sarcinele pentru a respecta termenele-limită. Leii tind să-și facă planuri ambițioase pentru a accelera dezvoltarea carierei. Este bine să apeleze La experiența colegilor de serviciu.

Din punct de vedere financiar mijlocul lunii martie și începutul lunii aprilie nu-i va mulțumi cu nimic deosebit. Situația este destul de previzibilă, banii vor veni așa cum sunt planificați. Există riscul de a cădea în capcana creditelor, mai ales că de la 1 aprilie Mercur intră în retrogradare în Berbec

Horoscop Minerva martie- aprilie pentru zodia Fecioară

Pentru fecioară apar noi oportunități în carieră. Conservatorismul împiedică dezvoltarea, atfel că este necesar să se străduiască constant pentru ceva nou. Cel mai bine este să urmeze cursuri de formare care îi vor ajuta la îmbunătățirea abilităților profesionale.

Sunt probabil oferte profitabile, dar în același timp trebuie să învețe să ceară și ajutor financiar. Să evite contactele dubioase, pentru a nu deveni victima escrocilor.

Până la jumătatea lunii aprilie se pot acumula o grămadă de cazuri urgente Se pare că doar ei sunt de vină pentru asta, iar șefii sunt de aceeași părere. Apar posibile conflicte în echipă.

Horoscop Minerva martie - aprilie pentru zodia Leu

Horoscop Minerva martie - aprilie 2024

[Sursa foto: Pexels]

Horoscop Minerva martie- aprilie pentru zodia Balanță

Acestor nativi le va fi greu să se concentreze pe muncă și pe afaceri în perioada aceasta, deoarece toate gândurile lor sunt îndreptate doar spre iubire. Nu este exclusă întâlnirea neașteptată cu o persoană din trecut.

Cu luna plină din 25 martie din Fecioară, starea de lor emoțională variază de la entuziasm la deprimare. Pentru cei sensibili la dezechilibre, această situație va fi una de test.

În ce privește cariera, sunt posibile dificultăți de comunicare cu colegii. Apar probabil conflicte a căror rezolvare poate dura mult timp și cere puterea mentală. Este necesar să acționeze cât mai atent. Pentru asta este nevoie însă să-și asculte intuiția.

Horoscop Minerva martie- aprilie pentru zodia Scorpion

O perioadă în care sentimentele și pasiunile dau în clocot. Cei liberi vor fi surprinși de rapiditatea cu care avansează evenimentele, mai ales dacă o cunoștință trecătoare se va transforma aproape imediat într-o relație. Este adevărat, cuplurile căsătorite vor trebui să treacă prin momente neplăcute. Nu toată lumea este capabilă să reziste tentațiilor, cu atât mai puțin un nativ scorpion.

Soarele dizarmonic din Berbec crește susceptibilitatea la stres, făcându-i mai vulnerabili pe Scorpioni. Pentru a nu amplifica problemele la o scară monumentală, ar trebui să se concentreze pe ceva mai plăcut. O detașare care să ducă la o resetare completă- o excursie, o vizită la niște prieteni, o drumeție etc.

Luna Plină din fecioară le va duce o bună doză de pozitivitate atunci când va exista probabilitatea de a îmbina afacerile cu plăcerea. Surprinzător este că s-ar putea răzgândi cu privire la relațiile de muncă. Cariera le sporește, iar viața personală se îmbunătățește.

Horoscop lunar Minerva

Horoscop lunar Minerva

[Sursa foto: Captură YouTube]

Horoscop Minerva martie- aprilie pentru zodia Săgetător

Perioada despre care vorbim este un caleidoscop de evenimente. O perioadă de descoperire, o mulțime de lucruri interesante și noi de învățat. Dacă fac un efort, viața lor se va schimba cu 180 de grade.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Soarele indisciplinat din Berbec va provoca dorințe conflictuale, forțându-i să se îndoiască de ei înșiși. Starea de incertitudine este epuizantă și reduce foarte mult performanța. Viața personală însă va fi una plină de evenimente.

Luna plină din 24 martie aduce un moment de neuitat. Un săgetător răvășit va ceda vrăjii iubirii, plonjând cu capul într-un ocean de pasiune. Este o șansă grozavă să ducă relația la un nivel următor. Starea de spirit induse de venirea primăverii provoacă poftă de viață, dar și un comportament haotic, care le poate afecta negativ munca.

Horoscop Minerva martie- aprilie pentru zodia Capricorn

Capricornii privesc viața de familie într-un mod nou. Prima lună de primăvară evidențiază probleme care ar trebui rezolvate imediat. A trăit ca până acum nu va mai funcționa. Trebuie să schimbe abordarea relațiilor.

Deoarece soarele în Berbec aduce o stare de euforie, capricornul este la înălțimea oricărei provocări. Este timpul să reușească în ceea ce fac, să se angajeze într-un startup, de exemplu, profitabil. Toate acestea sunt posibile cu o pregătire atentă și cu o muncă minuțioasă.

Diplomația va deschide multe uși și le va asigura sprijinul patronilor sau a șefilor. Cel mai bine este să organizeze întâlniri și negociări în timpul Lunii pline din 25 martie, pentru că acest lucru va ajuta la evitarea conflictelor și la consolidarea legăturilor profesionale.

Luna Plină din 25 martie aduce multe schimbări

Luna Plină din 25 martie aduce multe schimbări

[Sursa foto: Pexels.com]

Horoscop Minerva martie- aprilie pentru zodia Vărsător

Primăvara inspiră speranță pentru ceea ce este mai bun, făcându-i să uite de dureri și de nemulțumiri. Este timpul să se ocupe de toate problemele care îi stresează pentru a trece liber mai departe. Influența Soarelui în berbec se exprimă prin dorința de a-și înfrumuseța ceea ce se întâmplă. Nu își pot limita imaginația datorită unei poziții financiare stabile, dar își vor putea îndeplini vechile vise.

Este important să nu uite să mulțumească celor dragi, dar și proniei și creatorului. Momentele dificile se vor clarifica în timpul lunii pline din 25 martie, când vor seziza că viața curge un pic prea încet pentru ei, fără poveri inutile. Pot răsufla ușurați, scăpați de povara experiențelor neplăcute.

La mijlocul lunii trebuie să ia o decizie care va avea consecințe pe termen lung. În primul rând, trebuie să se gândească cum va afecta acest lucru calitatea vieții în următoarele luni. În ultima clipă, evită să ia o decizie proastă.

Horoscop Minerva martie- aprilie pentru zodia Pești

La Pești s-a instalat un sentiment de oboseală. Vremea schimbătoare poate provoca o dispoziție proastă și sunt probabile crize de apatie. Spre deosebire de depresie, trebuie să se gândească la ceva bun, de exemplu la realizările viitoare. Soarele în berbec le stimulează imaginația, se pot pregăti pentru realizări profesionale.

Primăvara începe cu schimbări. Evenimentele interesante de la mijlocul lunii vor fi suficiente pentru a stimula starea de spirit. Dacă sunt în permanentă mișcare, întâlnesc și comunică cu o varietate de oameni, nu va fi deloc loc pentru plictiseală și vor trebui să participe la proiecte promițătoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si