Horoscop sănătate octombrie 2022. Citește horoscopul complet al sănătății din luna octombrie și află cum te poți feri de eventualele probleme. Nu ar fi o idee rea să faci o vizită la medicul specialist și să efectuezi analizele generale.

Horoscop sănătate octombrie 2022

Horoscop sănătate octombrie 2022. Două zodii vor avea probleme medicale serioase

[Sursa foto: PixaBay]

Zodia Berbec 

Din dorința de a avea un copil vei fi mult mai atent/ă la sănătatea ta în această perioadă.

Fă o vizită la medic din timp pentru că sunt șanse să descoperi unele probleme la care nici tu te-ai gândit. Nu este nimic atât de grav, dar este mai bine să depistezi problema la timpul potrivit!

Zodia Taur 

Ești mai preocupat/ă ca niciodată de sănătatea ta. O problemă pe care o ai de ceva timp începe să se agraveze și va trebui să ajungi cât mai repede posibil să te vadă un medic care îți va recomanda să faci mai multe investigații.

Citeste si: Astrologie octombrie 2022. Cele mai importante aspecte ale lunii

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Horoscop sănătate octombrie 2022

Horoscop sănătate octombrie 2022. Două zodii vor avea probleme medicale serioase

[Sursa foto: PixaBay]

Zodia Gemeni

Gemenii se numără printre norocoșii din zodiac în luna octombrie. Nu vor avea parte de probleme de sănătate, în schimb pot fi expuși la mici accidente din cauza lipsei de atenție. Ar trebui să se concentreze mai mult pe alimentație și să renunțe la excese, kilogramele în plus se vor vedea, iar nativii nu se vor mai simți atât de bine în pielea lor.

Zodia Rac

Ești mai sensibil/ă în luna octombrie și pui totul la suflet. Problemele pe plan amoros sau financiar te vor afecta în ceea ce privește sănătatea. Astrele te sfătuiesc să te odihnești mai mult și să fii mai atent/ă la alimentație.

Zodia Leu

În mod normal ești o persoană atentă la sănătatea ta, dar în luna octombrie te vei îmbolnăvi din cauze necunoscute. Persoanele dragi din jurul tău te vor îndemna să mergi la medic și te vor sprijini. Ascultă-le sfaturile și nu trata problema cu superficialitate!

Zodia Fecioară 

Ești plin/ă de energie în luna octombrie și profiți de acest lucru la maxim. Ești într-o formă fizică de invidiat, iar moralul tău este unul extraordinar. Oferă-le și celor din jurul tău din energia ta și ajută-i cu un sfat dacă se află într-o perioadă mai dificilă!

Zodia Balanță

Ai mai multă grijă de sănătatea ta în această lună! Ai o energie ieșită din comun la începutul lunii octombrie, iar asta se va schimba în fiecare zi. Nu ar strica să te relaxezi mai mult. Nu lăsa o problemă care poate ție ți se pare minoră să se transforme în ceva mai grav!

Zodia Scorpion

Ești lipsit/ă de energie în acest început de lună.

Vei reveni cu forțe proaspete de la jumătatea lunii. Ia o pauză de la muncă și odihnește-te, te simți epuizat/ă de tot ceea ce faci.

Citeste si: Horoscop bani octombrie 2022. Care sunt zodiile care vor avea parte de câștiguri fabuloase?

Horoscop sănătate octombrie 2022

Horoscop sănătate octombrie 2022. Două zodii vor avea probleme medicale serioase

[Sursa foto: PixaBay]

Zodia Săgetător

Ești într-o formă de zile mari și o duci mai bine ca niciodată. Nimeni și nimic nu te poate opri să faci ceea ce îți dorești. Acordă mai multă atenție exceselor de orice tip. Odihna și alimentația sunt cele mai importante pentru tine în această lună!

Zodia Capricorn

Excelează la capitolul sănătate în luna octombrie. Cu toate acestea, ar trebui să fii mai atent/ă dacă ești pieton sau șofer, deoarece există riscul producerii unor accidente de acest fel. 

Zodia Vărsător

Problemele de sănătate mai vechi nici nu se vor accentua, dar nici nu se vor rezolva. Vei fi nevoit/ă să ții situația sub control și să mai faci câteva vizite la medicul specialist pentru eventuale controale sau tratamente. Temperaturile scăzute de afară ar putea să își pună amprenta asupra sănătății tale.

Zodia Pești

Nu excelezi la capitolul sănătate în luna octombrie, dar nici nu te poți plânge. Nu ar strica să te odihnești mai mult și să faci mișcare în timpul liber pentru a avea o stare de spirit excelentă atât acasă, cât și la locul de muncă.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Venus în Balanță, începând cu 29 septembrie 2022. Cum vor influențate zodiile de acest aspect astrologic al planetei iubirii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si