Horoscop săptămânal 12-18 iulie 2021: In aceasta saptamana luna este in crestere. Este timpul sa fiti deschisi oportunitatilor care apar sa nu ratati nici o sansa pentru a va dezvolta pe toate sectoarele. Atentia este concentrata atat pe familie, dar si pe viata profesionala.

Stirea "Horoscopul săptămânii" difuzata in cadrul Stirilor KANAL D din 12 07 2021

Horoscop săptămânal 12-18 iulie 2021 pentru toate zodiile

Vibratia saptamanii este 1. Calitatile masculine sunt puternice. Aveti ambitie, curaj, determinare, forta sa incepeti lucruri noi, proiecte atat pe plan personal cat si pe plan profesional. Atentie in schimb cu impulsivitatea, lipsa de tact si nerabdare. Concentrati-va pe ceea ce va doriti sa aduceti in viata voastra.

Berbec

Berbecii sunt concentrati pe viata de familie.Este timpul sa aveti discutii cu familia voastra pentru a lua decizii referitoare la renovarea casei. Atentie cu cheltuielile.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Zodiile care se vor căsători în 2021. Bat clopote de nuntă

Taur

In aceasta saptamana taurii vor resimti anumite lectii pe care le-au invatat, dar totusi nu le-au aplicat. Fiti mai atenti in jurul vostru, fiti mai atenti la gandurile pe care le aveti si bineinteles ascultati de sfaturile familiei.

Gemeni

Aceasta saptamana este foarte buna pentru nativii gemeni din punct de vedere financiar. Puteti sa semnati contracte importante si chiar sa propuneti anumite afaceri unor investitori, conform horoscopului săptămânal pentru perioada 12-18 iulie 2021.

Rac

Racii resimt competivitatea la locul de munca. Sefii va sufla in ceafa. Veti foarte atenti la deciziile voastre si la felul in care menegeriati anumit conflicte. Ascultati-va intuitia.

Horoscop săptămânal 12-18 iulie 2021
Horoscop săptămânal 12-18 iulie 2021[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Leu

Leii au multe sanse sa straluceasca pe toate sectoarele in aceasta saptamana. Infrumusetati-va viata si aduceti mai multe informatii care ar putea sa va ajute pe viitor.

Citeste si: Ce este conjuncția în astrologie, aspect important între planete

Fecioară

Fecioarele au parte de experiente inedite neobisnuite in aceasta saptamana. Insa le veti lua pe toate asa cum vin si faceti fata tuturor situatiilor prin care treceti si atingeti la final de saptamana succesul.

Balanţă

Balantele au parte de crestere si evolutie in sfera profesionala. Este timpul sa straluciti. Este timpul sa demarati proiecte noi si sa spuneti da sanselor si oportunitatilor.

Scorpion

Gandurile scorpionilor sunt directionate catre o calatorie. Va doriti sa iesiti din rutina, va doriti sa faceti si altceva in afara de munca. Daca aveti examene de dat, le veti lua cu succes. 

Săgetător

Sagetatorii au o saptamana buna, in special daca vor sustine interviuri sau examene.

Va concentrati sa obtineti rezultatele cele mai frumoase. 

Citeste si: Ce înseamnă o planetă retrogradă în astrologie

Capricorn

Capricornii se vor bucura de rezultate la locul de munca, rezultate care vin sub forma unor venituri in plus. Totodata si partenerii aduc ceva surprize, cadouri si bani.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Horoscop săptămânal 2021
Horoscop săptămânal 2021[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Vărsător

Varsatorii sunt concentrati pe viata de cuplu. Va doriti sa aduceti flacara pasiunii si faceti tot ce va sta in putere pentru a va reindragosti, conform horoscopului pentru săptămâna 12-18 iulie 2021 .   

Peşti

Nativii pesti obtin bonusuri la locul de munca. Lumina reflectoarelor este asupra voastra. De asemenea reusiti sa va cresteti vitalitatea si aveti parte de activitatile creative.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si