Horoscop săptămânal  pentru 16- 22 mai 2022. Descoperă ce ți-au pregătit astrele pentru următoarea perioadă și vezi ce te așteaptă în dragoste, sănătate, carieră sau în sectorul banilor!  

Horoscop săptămânal 16- 22 mai 2022 pentru toate zodiile

Iată  săptămânal perioada 16- 22 mai 2022 pentru toate semnele zodiacale!

Zodia Berbec

Astrele arată că berbecii au o săptămână foarte aglomerată, din cauza unor persoane care nu își îndeplinesc promisiunile. În prima jumătate a săptămânii, berbecii pot pune capăt unor conflicte și se vor simți mai bine. De asemenea, acest nativ poate încerca ceva nou și își dă seama că banii se pot face și altfel, în special în a doua jumătate a săptămânii. La capitolul sănătate nu vor apărea probleme grave, dar nu sunt excluse unele dureri minore.

Zodia  Taur

Taurii vor primi vești bune din partea unor prieteni legate de o sumă de bani, care poate veni mai repede la ei. Astrele mai arată că apar schimbări în viața lor personală, în special dacă simt că partenerul de viață își permite prea mult în ultimul timp. De asemenea, își vor extinde legăturile sociale, puteți lua parte la mai multe proiecte și își pot consolida reputația într-un domeniu.

Tot în această perioadă, taurii ar fi bine să facă mai multe analize medicale. Este foarte important să nu neglijați simptomele organismului.

Citeste si: Horoscop: Zodiile care vor avea parte de o iubire ca în poveşti în această vară

Horoscop săptămânal 16 - 22 mai 2022. Noroc pe toate planurile pentru trei nativi

Horoscop săptămânal 16 - 22 mai 2022. Noroc pe toate planurile pentru trei nativi

[Sursa foto: PixaBay]

Zodia Gemeni

Gemeni au parte de o săptămână cu noroc pe toate planurile. Acești nativi au multă energie și dispoziție bună.

Se apucă de multe lucruri și este extrem de concentrate în ceea ce face. La mijloc de săptămână, poate evita o mare problemă legată de sănătate sau bani. Astrele spun că norocul este cu ei, dar este foarte important să își asculte voce interioară. Astrele mai spun că acest nativ nu va avea probleme de sănătate, deoarece are o imunitate foarte puternică și rezistentă la diferite afecțiuni. 

Zodia Rac

În această săptămână, racii ar trebui să acorde o atenție specială atunci când conduce o mașină sau se află într-o zonă aglomerată. De asemenea, la locul de muncă șefii sunt mai recunoscători față de munca lor și s-ar putea să vină cu o propunere. Iar în a doua jumătate a săptămânii, pot descoperi ceva nou și ciudat la o persoană pe care o cunosc de ceva timp. Astrologii mai spun că acest nativ nu va avea probleme grave de sănătate în această săptămână, dar este foarte important să fie mai atent atunci când face sport sau unele activități care necesită efort fizic.

Zodia Leu

Cei născuți în zodia leu vor avea mai mult de muncă în prima parte a săptămânii, fiindcă vor să termine cât mai repede un lucru sau un proiect important. Totodată, superiorii îi pot remunera pentru niște fapte pe care le pot face în această săptămână. Iar în a doua jumătate a săptămânii, acest nativ poate trece printr-o schimbare la capitolul viață personal și poate descoperi noi emoții.

Astrologii nu exclud că pot apărea în buzunarul lor o nouă sumă de bani care o să-i permită să-și îndeplinească planurile. În această săptămână, leii trebuie să aibă grijă de sănătatea lor și să evite situațiile stresante. 

Zodia Fecioară

Pentru fecioare este o perioadă plină de schimbări, deoarece o sursă de venit ar putea înceta să mai apară. Cu toate acestea, este posibil să primească o mărire de salariu, un nou loc de muncă sau chiar un client profitabil. În a doua jumătate a săptămânii, Fecioarele pot semna contracte sau pot face câteva înțelegeri importante, care îl pot duce la un nou nivel. Fecioarele pot primi avea parte de o surpriză pe plan personal de la o persoană. Este foarte important ca fecioarele să fie mai atente atunci când conduc o mașină sau fac activități fizice.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Lună plină în Scorpion cu eclipsa totală pe 16 mai 2022. Cum vor influențate zodiile de acest aspect astrologic

Horoscop săptămânal 16 - 22 mai 2022. Noroc pe toate planurile pentru trei nativi

Horoscop săptămânal 16 - 22 mai 2022. Noroc pe toate planurile pentru trei nativi

[Sursa foto: PixaBay]

Zodia Balanță

Balanțele sunt foarte îndrăznețe și pline de energie în această perioadă. Astrele arată că le vin cu noi idei în legătură cu niște proiecte legate de casă. În prima parte a săptămânii, acest nativ poate primi și o sumă de bani, care vine cu întârziere la ei. Iar pe plan sentimental, s-ar putea să intervină câteva modificări legate de planurile de viitor. Poziția planetelor le pot aduce surprize mari până la final de săptămână. Sănătatea ar trebuie să fie prioritară în această săptămână pentru zodia Balanță.

Zodia  Scorpion

Scorpionii vor avea parte de săptămână reușită din punct de vedere profesional și financiar, deoarece ei intervin în cele mai potrivite momente și găsesc soluții rapide. Pe plan sentimental, Scorpionii devin mai deschiși față de o persoană și își dă seama că lucrurile pot evolua mai rapid decât se aștepta de la început. Iar la sfârșit de săptămână îi așteaptă o surpriză din partea unei rude sau unui om pe care foarte bine îl cunoaște. La capitolul sănătate, totul merge bine.

Zodia Săgetător

În această săptămână, săgetătorii nu se tem de problemele care pot apărea și încearcă să găsească soluții. Dacă în altă săptămână se panica și începea să dramatizeze, de data asta sunt foarte calmi și nu se grăbesc să își creeze niște concluzii. În prima parte a săptămânii, acest nativ primește un apel sau un mesaj care le poate schimba planurile. Pe acești nativi, norocul îi însoțește peste tot, dar trebuie să aibă grijă la unii oamenii. În această săptămână, tensiunile și situațiile prin care trec săgetătorii pot să-i afecteze sănătatea.

Zodia Capricorn

Capricornii riscă foarte mult și își pun la încercare nervii, în această săptămână. Din fericire, norocul îi însoțește, în special la tot ce este legat de bani. Astfel, în prima jumătate a zilei, acest nativ primește o ofertă, care poate să-l ducă la un alt nivel și poate să-i scoată în evidență câteva calități ascunse. Iar până la final de săptămână, capricornii obțin un rezultat sau un răspuns în legătură cu o afacere sau proiect pe care la început cu un partener. Astrele arată că acești nativi nu vor avea probleme legate de sănătate în această săptămână.

Citeste si: Horoscop: Zodiile care primesc o mărire de salariu la începutul verii

Horoscop săptămânal 16 - 22 mai 2022. Noroc pe toate planurile pentru trei nativi

Horoscop săptămânal 16 - 22 mai 2022. Noroc pe toate planurile pentru trei nativi

[Sursa foto: PixaBay]

Zodia Vărsător

Nativii vărsători caută soluții pentru a corecta câteva greșeli pe care le-au făcut în trecut. Sunt autoritari, orgolioși și poate chiar ușor excentrici în prima partea săptămânii, fiindcă vor să se facă evidenți. Stelele mai arată că la capitolul bani sunt chiar norocoși, pentru că fac cele mai raționale alegeri. Iar la final de săptămână se vor distra de minune și în același timp își vor crea noi cunoștințe. Astrele spun că la capitolul sănătate, s-ar putea să apară câteva probleme care o să le schimbe unele planuri. 

Zodia Pești

Cei din zodia pești au o săptămână aglomerată, în special la locul de muncă, unde trebuie să pregătească mai multe lucruri într-un timp record. Stelele mai arată că în a doua jumătate a zilei, Peștii se pot trezi cu o problemă din cauza unui om. De asemenea, poziția planetelor mai arată că pot interveni câteva situații neplăcute, care vor scoate în evidență atitudinea reală a unei persoane față de ceva. Astrologii mai spun că sunt niște șanse de a trece printr-un accident, dar care nu o să-i afecteze sănătatea. 

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citeste si: Luna sângerie 2022: Eclipsă de lună, pe 16 mai. Cum sunt zodiile afectate?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si