Horoscopul săptămânii 21-27 martie 2022. Nativii din zodia Leu vor avea parte de o săptămână agitată și obositoare.

Iată horoscopul săptămânii 21-27 martie 2022 pentru toate zodiile!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Berbec

Abordarea cea mai evidentă în raport cu anumite situații nu este întotdeauna și cea care se recomandă. Modul în care se aliniază planetele în perioada următoare te va face să pierzi controlul asupra propriului echilibru. Ești mult prea categorică cu anumite persoane, deși știi că acest comportament atrage după sine doar reacții negative și deloc afecțiune și înțelegere.

Taur

Reușești să-i ajuți pe cei din jurul tău, întrucât aceștia îți recunosc autoritatea. Te ocupi și de afaceri, dar și de acte caritabile. O relație cu un coleg de serviciu sau cu un șef se îmbunătățește. Poate atitudinea lor față de tine s-a schimbat, ori se află în vacanță. În orice caz, pentru moment situația este rezolvată. 

Gemeni

Egoismul cu care acționează anumite persoane încă reușește să te surprindă, dar reușești să te ții departe de orice surescitare emoțională în acest sens.

Toată energia psihică este concentrată pe viața de familie deoarece de acolo îți „tragi” toată vitalitatea. Indiferent de contextele în care te vei afla, nu trebuie să adopți o atitudine radicală.

Rac

Te gândești la tot felul de posibilități. Ești inspirat să începi o nouă viață, să pleci într-o călătorie departe, sau să te întrebi cum să lucrezi din altă țară. Este o perioadă grozavă să-ți faci astfel de planuri.

Cu partenerul ai putea avea probleme. V-ați ciondănit dar vrei să vă împăcați făcându-i pe plac. 

Leu

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Nativii din zodia Leu vor avea parte de o săptămână agitată și obositoare. Mai exact, aceștia vor fi nevoiți să facă mai multe drumuri și călătorii în interes de serviciu. Mare atenție la cheltuielile din această perioadă, dar și la impulsivitate. Puteți spune lucruri pe care le veți regreta ulterior.

Fecioară

Persoanele aflate în zodia Fecioară sunt sfătuite să aibă mare atenție la starea lor de sănătate și la semnalele pe care le tranmite organismul. Astfel că, este recomandat să faceți câteva vizite la cabinetele medicale. De asemenea, unele Fecioare au planuri împreună cu prietenii în legătură cu o viitoare vacanță de grup.

Balanță

Săptămâna aceasta vei pune totul în ordine. Vei face curățenie de primăvară sau îți redecorezi locuința. Ori gătești pentru toată săptămâna feluri savuroase de mâncare. Te ocupi și de lucruri banale dar necesare, precum organizarea documentelor.

Cu partenerul tău ai avut în ultimul timp zile agitate dar acum va fi mult mai bine. 

Scorpion

Simți că ești destul de tensionată din punct de vedere psihic și vei încerca să cauți ajutor la cei dragi. Unele persoane vor veni înaintea ta și te vor ajuta să te regăsești, iar altele îți vor face mult mai mult rău. Atunci când alegi să vorbești despre ceea ce simți, asumă-ți că emoțiile sunt parte din tine și nimeni nu le va înțelege în adevăratul sens al cuvântului.

Săgetător

Având în vedere că nu te simți bine din punct de vedere psihic, în zilele următoare o să ai tendința să te „ascunzi” de tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Indiferent de momentul zilei, profită de timpul petrecut cu sine. Ai nevoie de o reîncărcare energetică și acest lucru nu se va întâmpla decât atunci când vei anula orice tendință de a mai suferi pentru ceilalți.

Capricorn

Capricornii vor avea o săptămână pusă sub semnul familiei. Aceștia își caută echilibrul și liniștea sufletească. Astfel, ei se vor retrage din din grupurile de prieteni o perioadă și vor prefera să stea mai mult acasă, înconjurați doar de câteva persoane. Nu este motiv de îngrijorare, totul va reveni la normal în scurt timp.

Vărsător

Pe parcursul acestor zile, îți îndrepți atenția către familie şi către prietenii apropiați. În urma unor evenimente revelatoare, ți-ai dat seama că sunt cele mai valoroase „părți” ale vieții tale. Acum simți nevoia să le arăți gratitudinea cu privire la acest aspect. La birou se anunță o săptămână destul de liniștită având în vedere faptul că majoritatea proiectelor s-au finalizat.

Pești

Nativii din zodia Pești vor avea o săptămână bună și liniștită. Aceștia stau foarte bine pe plan material și nu este exclus ca unii nativi să fie recompensați în plus la locul de muncă pentru efortul depus. Totodată, Peștii simt mare nevoie de atenție din partea persoanelor dragi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si