Horoscop săptămânal. Ce previziuni aduc astrele pentru fiecare zodie?

Berbec

Vei avea multe reușite săptămâna aceasta. Ceea ce ai făcut până acum va fi văzut de multe persoane, așa că îți vei putea face noi prieteni și fani.

Citeste si: Horoscop 23 iunie 2022. Balanțele vor avea parte de o zi plină de surprize

 Ai putea primi aplauze pentru gândurile pe care le împărtășești la o întâlnire a companiei sau prin marketingul afacerii tale.

Taur

Taurii vor avea acces la toate informațiile de care au nevoie. Vrei să avansezi în carieră sau să  câștigi bani din investiții. Dacă nu ai un brocker va trebui să găsești unul. Pe 28 iunie ar fi o idee bună să te gândești la ceea ce este important pentru tine, fie că este vorba despre securitate, recunoaștere sau oun alt drum.

Gemeni

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Toți cei din jurul tău vor să te ajute.

Cu toate acestea, par să-ți ofere lucruri pe care nu le dorești sau asistență care nu-ți este utilă. Este ca și cum ai spera la desert și ți se oferă în schimb napi. Nu există nimic rău aici, nici un joc de putere în acțiune. Acesta este doar modul Universului de a-ți spune că trebuie să fii clar când le ceri altora ceea ce vrei. 

Rac

Trebuie să iei mai multă pauză de la rutină.

Acum poți atrage noi venituri, extraordinare. Acesta este un moment bun pentru a observa ce vine și ce iese în ceea ce privește taxele și dobânzile. Se știe că îți place să joci, dar concentrarea atenției asupra finanțelor tale te-ar putea pune pe drumul către bogăție. Acesta este un moment bun pentru a-ți folosi ideile și puțină disciplină pentru a-ți oferi o viitoare zi de plată. 

Leu

Leii vor fi atrași în multe direcții. Acest lucru se întâmplă adesea când încerci să faci prea multe pentru a-i face pe toți fericiți. Ia în considerare imaginea de ansamblu înainte de a merge mai departe. Un vechi coleg de clasă s-ar putea să te contacteze. S-ar putea să te fi găsit pe rețelele de socializare sau ți-a trimis o invitație la o reuniune de liceu sau colegiu.

Fecioară

Te poți elibera pentru că nu vrei să fii sub controlul nimănui. Autoritatea te va enerva și s-ar putea să vrei să arunci totul și să-ți pornești propria afacere. S-ar putea să stabilești cât de repede poți scăpa de obligațiile tale actuale. Ia în considerare toate oportunitățile care există pentru cineva la fel de muncitor ca tine. Dorințele pot fi îndeplinite. Trebuie doar să întrebi. Cere ajutor prietenilor și cunoștințelor.

Balanță

Iubirea este chiar la tine în față. Ai putea discuta despre o oportunitate de afaceri cu un prieten sau o cunoștință și să-i vezi că te place. Este posibil să dorească să ducă această relație într-o direcție cu totul nouă. Pate că ești deschis la această schimbare de direcție, așa că ai grijă la semne. 

Scorpion

Gasești soluții pentru orice problemă. Poți  aborda proiecte dificile. Capacitatea ta de concentrare este mare și poți descifra codul unei probleme care te-a încurcat de ceva timp. S-ar putea să te întorci la proiecte pe care le-ai amânat. S-ar putea să cumperi bilete de călătorie la un preț bun, să verifici diferite croaziere sau să faci ceva cu adevărat aventuros, cum ar fi planificarea unei călătorii în jurul lumii. Ar putea trece ceva timp până să pornești efectiv în această călătorie, dar deocamdată poți scoate harta și să-ți planifici drumul.

Săgetător

Ar putea părea contraintuitiv, dar spontaneitatea reală vine dintr-o planificare atentă. Caută lucrurile pe care le poți amâna astfel încât să ai o săptămână de lucru mai scurtă și un weekend mai lung. Ai putea fi entuziasmat de o potențială investiție. Un prieten apropiat sau un membru al familiei te încurajează însă cercetează dacă este moemntul. Chiar dacă ești entuziasmat, este întotdeauna bine să faci o pauză și să te informezi înainte. 

Capricorn

Lucruri mărețe sunt la orizont! Este posibil să te pregătești să primești vizitatori peste noapte și să faci curățenie. Și, deși s-ar putea să te gândești să faci toate acestea singur, există unii oameni care te vor ajuta dacă îi soliciți. Împreună cu partenerul aveți un anunț important pentru prieteni și familie pe care abia așteptați să-l spuneți. Este posibil să oficializați această relație.

Vărsător

Ai mult de lucru săptămâna acesta și trebuie să te organizezi. Fă curat în locul unde muncești, aruncă ce nu îți mai trebuie, optimizează-ți spațiul și timpul, altfe îți va fi greu mai târziu. Fă curat și în căsuța de mail, dar și în documentele tipărite. Acum este momentul. 

Pești

Axează-te pe ceea c e este cu adevărat important! Calculezi cum să-ți reduci cheltuielile și ia în considerare lucrurile pentru care dai cei mai muți bani. Aici ai dificultăți pentru că voința ta este slab atunci când vine vorba de o mâncare delicioasă sau niște pantofi superbi. Totodată, ai putea avea o întâlnire foarte senzuală. Atracția ta este puternică acum. Ai putea întâlni pe cineva cu care te potrivești grozav. Dacă ești deja într-o relație, te vei apropia mai mult de partener. 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Horoscop de weekend 25-26 iunie 2022: Zodiile care au parte de o surpriză majoră în viaţă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si