Horoscop săptămânal  pentru 4 iulie 2022- 10 iulie 2022. Descoperă ce ți-au pregătit astrele pentru următoarea perioadă și vezi ce te așteaptă în dragoste, sănătate, carieră sau în sectorul banilor!  

Horoscop săptămânal 4 iulie 2022- 10 iulie 2022 pentru toate zodiile

Iată săptămânal perioada 4 iulie 2022- 10 iulie 2022 pentru toate semnele zodiacale!

Horoscop săptămânal Berbec

Berbecii au parte de o săptămână cu noroc în afaceri. Nativii nu vor face prea mari eforturi pentru ceea ce își doresc în această perioadă. Atenție, aveți tendința de a face cheltuieli mai mari!

Citeste si: Luna Nouă iulie 2022: Cea mai bună perioadă pentru aceste zodii!

Horoscop săptămânal Taur

Cu Marte în zodia lor, taurilor nu le va lipsi energia debordantă. Acești nativi sunt foarte motivați în a-și atinge scopurile. Mercur în Rac le va aduce acestor nativi, noroc în negocieri și chiar planuri de viitor.

Horoscop săptămânal Gemeni

Gemenii vor putea să renunțe în sfârșit la o persoană toxică. Le este recomandat totuși să nu-și ascundă trăirile intense. Cu Mercur în Rac, nativii se pot aștepta să primească unele sfaturi utile și noi oportunități.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Mercur intră în Rac începând cu 5 iulie 2022. Cum sunt influențate zodiile

Horoscop săptămânal 4 iulie 2022 - 10 iulie 2022. O săptămâna de vis pentru trei zodii. Nimic nu le va sta în cale!

Horoscop săptămânal 4 iulie 2022 - 10 iulie 2022. O săptămâna de vis pentru trei zodii. Nimic nu le va sta în cale!

[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal Rac

Avându-l pe Mercur în zodia lor, nativii raci își vor putea îmbunătății comunicarea cu cei din jur, dar și relațiile la locul de muncă. Marte în Taur să fie mult mai energici și sociabili, să participe la evenimente, să cunoască persoane noi și chiar să demareze noi proiecte de grup.

Horoscop săptămânal Leu

Leii pot face o schimbare în cariera care nu-i mai reprezintă. Le este recomandat să-și asculte mai mult intuiția și să nu dea curs unor frici care pot lua naștere în această perioadă.

Horoscop săptămânal Fecioară

Fecioarele își impun punctul de vedere și astfel vor avea doar de câștigat. Acești nativi vor sori să înceapă activități noi. Mai pot cunoaște noi persoane care să le inspire pe viitor.

Horoscop săptămânal Balanță

Balanțele s-ar putea să aibă parte de unele conflictele care pot lua naștere în familie. Cu Mercur în Rac este o perioadă bună pentru planul profesional pe care se află și să-și construiască noi strategii pentru viitor.

Citeste si: Horoscopul iubirii- vară 2022. Cine își găsește perechea până la toamnă

Horoscop săptămânal Scorpion

Scorpionii au noroc în sectorul relațiilor, însă poate crește riscul de conflicte în cuplu. Cei singuri pot începe o relație cu cineva special. Tranzitul lui Mercur în Rac îi susține să își facă planuri pentru o vacanță.

Horoscop săptămânal Săgetător

Săgetătorii au parte de o perioadă foarte bună și foarte dinamică. Însă, există riscul de a se suprasolicita. Pot interveni unele discuții aprinse cu partenerul de viață. Atenție la cheltuielile comune!

Horoscop săptămânal Capricorn

Capricornii se bucură de un context bine aspectat în sectorul iubirii. Viața lor sentimentală va deveni așa cum și-au dorit. Cei singuri pot începe noi relații în această operioadă.

Citeste si: Fazele lunii iulie 2022: Când este Lună Nouă şi Lună Plină?

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Horoscop săptămânal 4 iulie 2022 - 10 iulie 2022. O săptămâna de vis pentru trei zodii. Nimic nu le va sta în cale!

Horoscop săptămânal 4 iulie 2022 - 10 iulie 2022. O săptămâna de vis pentru trei zodii. Nimic nu le va sta în cale!

[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal Vărsător

În această săptămână, vărsătorii vor comunica eficient tot ceea ce au de transmis atât persoanei iubite cât și apropiaților. Marte în Taur le poate isca unele conflicte în familie, dar și ocazia să rezolve situațiile care au fost amânate.

Horoscop săptămânal Pești

Peștii au succes în plan sentimental. Comunicarea cu persoana va fi extrem de bună. Marte în Taur îi susține în comunicare, în comunicarea sentimentelor. În plus această săptămână poate aduce o negociere foarte profitabilă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si