Horoscop săptămânal 6-12 iunie 2022. Planeta Saturn este retrograd în Vărsător până la sfârșitul lunii octombrie. Soarele face semisextil cu planeta Ucranus din Taur, pe 7 iunie. 

Berbec

Te simți speriat și inhibată chiar de propriile gânduri. Această caracteristică a zodiei tale te face să iei decizii greșite. Prejudecățile după care te ghidezi de cele mai multe ori scot la iveală o fire alunecoasă.

Citeste si: Fazele lunii iunie 2022: Când avem Lună Plină şi Lună Nouă şi cum vor fi zodiile afectate?

Această săptămână te va aduce față în față cu o perioadă dificilă. Trebuie să fii înțeleaptă și să alegi oameni de calitate de care să te înconjori.

Taur

Cauți securitate și un loc confortabil în care să fii, așa că ar fi stresant pentru tine să lucrezi pentru o companie instabilă. Poate vrei parcurgi rapoartele companiei pentru a vedea dacă acesta este un loc bun pentru a rămâne. Aacum îți vei gestiona banii diferit. Poate ai decis să faci economii. Ești pe drumul spre prosperitate.

Gemeni

Gemenii vor avea o săptămână plină de distracții, întrucât petrece timpul într-o companie de oameni care mereu sunt puși pe glume. Se simte în largul lui și își poate exprima gândurile fără a auzi o critică din partea celor din jur.

De asemenea, astrologii observă că este cel mai bun moment pentru a pune punct unei relații toxice sau unui proiect, care nu mai aduce nimic bun în viața zodiei gemeni. 

Rac

Pe parcursul acestei săptămâni te vei provoca din ce în ce mai des să ieși din zona de confort. Vei face toate astea pentru propriul bine. Știi că lucrurile sunt dificil de integrat și de cele mai multe ori este nevoie de multă asumare și perseverență pentru ca acest lucru să se întâmple.

Fiecare „revoluție astrală” purtată de Uranus îți va crea disconfort în plan emoțional.

Leu

Vremurile vechi ar putea fi din nou aici. Te-ai putea reconecta cu cineva din trecutul tău. Numele acestei persoane poate apărea pe rețelele sociale împreună cu informațiile de contact. Te gândești bine înainte să faci acest pas. Vei avea și probleme tehnice, cu laptopul tău, ceea ce te frustrează. Nimic nu pare să funcționeze corect. Semnalul WiFi este slab sau imprimanta nu mai are cerneală. Și nici nu  ai răbdare pentru toate acestea.

Fecioară

Stelele arată că zodia fecioară nu se lasă ușor cucerită de aparențe, pentru că știe că lucrurile nu sunt întotdeauna ușor de pus în cuvinte. În special când la mijloc sunt mize importante. De asemenea, maniera în care alege acest nativ să-și facă treaba la locul de muncă vorbește despre implicare și profesionalism. Astrologii spun că energiile planetelor conlucrează intens în favoarea zodiei fecioară. 

Balanță

„Amestecul” de senzații și emoții pe care îl vei trăi pe parcursul acestei săptămâni te va influența în luarea unor decizii pe ultima sută de metri. Chiar dacă anumite probleme de la birou se rezolvă de la sine, îți dai seama cât de mult te afectează ceea ce se întâmplă în plan profesional.

Îți este destul de dificil să trasezi limite clare între personal și profesional.

Scorpion

Este posibil ca cineva să se mute în casa ta sau poți aborda unele probleme cu locuința. Acesta este un moment pentru a face reparații la domiciliu. S-ar putea să simți că ai nevoie de mai mult spațiu pentru a îmbunătății relațiile acasă. Acesta este un proces care poate duce la o viață fericită.

Citeste si: Horoscopul săptămânii

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă- wowbiz.ro

S-ar putea să colaborezi cu un prieten sau un coleg. Poate că ei au abilitățile tehnice și tu ești grozav la vânzări, sau ai viziune și ei au niște bani în plus. Acest acord este slab în acest moment, dar poate fi consolidat printr-o bună comunicare.

Săgetător

Săgetătorii scot tot ce e mai bun din ei și demonstrează că sunt oamenii de încredere. Aceste zile îi provoacă să evolueze și să iasă din zona de confort. Conjuncția planetelor arată că instinctul lor este destul de puternic și de aceea își urmează vocea interioară, iar părerea celor din jur nu contează foarte mult. Finalul săptămânii este plin de activități în familie.  

Capricorn

Capricornii nu pot accepta un adevăr în această perioadă și nu le vine a crede că o persoană se poate transforma atât de mult într-o perioadă destul de scurtă. Din acest motiv, astrologii observ că în a doua jumătate a săptămânii, sensibilitatea acestui nativ este la cote maxime. Capricornii vor învăța că totul este trecător, chiar și dezamăgirile de care au parte în raport cu anumiți oameni. 

Vărsător

Ai putea fi atras de cineva nou. S-ar putea să provină dintr-o țară străină, să provină dintr-un alt mediu socio-economic  sau să lucreze într-o profesie foarte diferită de tine. Dar ești pregătit pentru o mică aventură și, în plus, inima vrea ceea ce vrea ea.

Pești

Ai un impact asupra lumii. Ești foarte conștient de ceea ce se întâmplă în lume și vrei să ajuți. Cariera ta s-ar putea schimba spre munca pentru o organizație nonprofit sau activism politic în următoarele câteva luni. Ai putea să te implici în comunitatea ta pentru a schimba opinia publică și mintea alegătorilor. Aceasta ar putea marca una dintre cele mai împlinite perioade spirituale din viața ta.  Dar se întâmplă să ai probleme de comunicare. Nu este însă nimic major. Fii atent la telefon, poți primi un apel care îți va aduce schimbări.

Citeste si: Saturn retrograd intră în zodia Vărsătorului, începând cu 4 iunie. Cum vor fi afectate zodiile

Citeste si: Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”- kfetele.ro

Citeste si: Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare- radioimpuls.ro

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si