Horoscop săptămânal 8-14 august 2022. Descoperă ce ți-au pregătit astrele pentru următoarea perioadă și vezi ce te așteaptă în dragoste, sănătate, carieră sau în sectorul banilor!  

Horoscop săptămânal 8-14 august 2022 pentru toate zodiile

Iată horoscopul săptămânal 8-14 august 2022  pentru toate semnele zodiacale!

Berbec

Berbecii trebuie să se detașeze de lucrurile care îi aduc o sursă de stres.

Încearcă să ieși mai mult cu prietenii și să vă bucurați de timpul petrecut unii cu alții. Apelează la orice activitate care te relaxează.

Taur

Taurii vor avea o zi favorabilă, care va aduce numai vești bune. Dacă nu vei avea un spirit de muncă necesar, lucrurile bune nu vor apărea usor. 

Gemeni

Gemenii vor avea parte de o ieșire spontană. Aceștia împreună cu apropiații vor face o scurtă plimbare, dar pe distanțe scurte. Nu uitați să fiți precauți!

Rac

Simțul practic al racilor este la cote înalte. Racii nu ar trebui totuși să se implice în treburi complicate. Axează-te pe ceea ce crezi că este mai ușor și benefic.

Leu

Pentru lei lucrurile nu stau foarte bine.

Aceștia se află în conflict continuu cu cei din jur. Cel mai bine ar fi să eviți discuțiile în contradictoriu. În caz contrar, rezultatul nu va mulțumi pe nimeni.

Fecioară

Nativii din zodia fecioară simt că sunt foarte limitați. Pentru a evita acest lucru, ar trebui să dai dovadă de mai multă toleranță. Nu are rost să te complici mai mult decât este cazul.

Balanță

Balanțele trebuie să fie puțin mai empatice cu cei din jur. Aceștia percep tot din jurul lor ca fiind supărător. Cu toate acestea, lucrurile nu stau chiar așa.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Astrologie august 2022. Cele mai importante aspecte ale lunii

Prin urmare, cel mai bine ar fi să te axezi pe aspectele pozitive ale acestei săptămâni și să lași deoparte alte astfel de supărări.

Scorpion

Scorpionii încep să își contureze viitorul și să facă planuri bine puse la punct. Cu dragostea stați foarte bine. Începeți să vă recâștigați entuziasmul, conform horoscopului săptămânal pentru 8-14 august 2022!

Săgetător

Săgetătorii se simt dați la o parte de cei apropiați. Tot ce trebuie să știi este că aceasta este doar o etapă care va trece, mai ușor decât îți imaginezi. Eventual, poți încerca să apelezi și la alte persoane, pentru a nu te mai simți la fel de restricționat.

Capricorn

Capricornii trebuie să fie mai axați pe ceea ce îi relaxează.

În acest fel, veți evita toate situațiile stresante și vă veți putea bucura de lucrurile din jur, ne arată horoscopul săptămânal pentru 8-14 august 2022

Vărsător

Nativii Vărsător și-au asumat anumite obligații în relația de cuplu. Acesta este și motivul pentru care există anumite șanse să apară o revoltă din cauza obligațiilor de care nu te-ai ținut. Ai putea să lași puțin de la tine, pentru a nu ajunge în cealaltă extremă.

Pești

Peștii nu au o săptămână tocmai bună. Relația cu partenerul este din ce în ce mai deteriorată, fapt ce îi îngrijorează mult. Nu uitați că lucrurile trebuie comunicate. Acest lucru poate aduce o nouă speranță în cuplu.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citeste si: Horoscop 5 august 2022: Bucurie mare pentru aceste două zodii!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si