Consultă horoscopul săptămânal pentru 1- 7 aprilie 2024. Urmează o perioadă frumoasă și amuzantă pentru cele mai multe dintre zodii. Cum își vor petrece nativii următoarea săptămână?

Horoscopul săptămânal 1- 7 aprilie 2024 pentru toate zodiile

Află ce ți-au pregătit astrele în săptămâna 1- 7 aprilie 2024.

Consultă horoscopul complet pentru toate cele 12 zodii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

horoscop

Află ce ți-au pregătit astrele în săptămâna 1 - 7 aprilie 2024.

[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Horoscopul zilei de 27 februarie 2024: Zodiile care se pregătesc pentru venirea primăverii. Simt o energie pozitivă în jurul lor

Berbec

Această nouă săptămână vine cu voie bună pentru Berbeci. Pentru că săptămâna începe chiar cu Ziua Păcălelilor, această zodie trebuie să se asigure că are la ea cele mai bune glume și păcăleli. Totodată, acești nativi se pot aștepta să primească tot felul de farse și să râdă destul de mult alături de prieteni și colegii de la locul de muncă.

Este bine ca în această săptămână să se concentreze doar pe lucrurile care îi interesează și să primească în viața lor lucrurile bune, dacă până acum le-au mai refuzat. Va fi o săptămână cu surprize pentru ei.

Taur

Taurii au în față o perioadă colorată, plină cu veselie și bucurie, uneori chiar „în exces”. Acești nativi au o stare de spirit excelentă pe tot parcursul săptămânii și cu greu se lasă influențați de sentimentele negative ale altora.

Este foarte posibil ca zodia Taur să descopere ceva inedit, așa că ar trebui să își păstreze atenția în mediul înconjurător. Fie că sunt acasă sau la locul de muncă, Taurii își dezvoltă abilitatea de a fi foarte buni observatori.

Gemeni

Gemenii își găsesc motivația în această săptămână, pe măsură ce ies în tot felul de medii și fac activități cu cei din jurul lor. Vor avea parte de mult umor atât din partea celor din jurul lor, cât și... din partea lor. Gemenii vor avea glumele la ei, mai ales pe 1 aprilie.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Gemenii trebuie să profite la maximum de tot ceea ce li se întâmplă, bun sau rău. Zodia Gemeni are experiențe minunate pe parcursul acestei perioade și pot fi invitați într-o mini-călătorie.

Rac

Racii sunt puși pe distracție în această săptămână și nu ratează niciun eveniment important. Mai precis, cei apropiați nu îi vor lăsa să lipsească din locurile unde sunt meniți să fie la un anumit moment. Sufletul lor se bucură pentru că ei reușesc să realizeze lucruri de care nu se credeau în stare.

Așadar, stima lor de sine crește, iar starea lor de sănătate contribuie mult la acest aspect. În continuare, Racii trebuie să-și acorde grija și atenția pe care o merită, mai presus de orice.

Leu

Leii au o energie foarte bună care poate deveni contagioasă pentru cei din jur.

Ei sunt acceptați în noi cercuri sociale înalte în care nu credeau că vor intra vreodată, doar că trebuie să se bucure în tăcere. Mai urmează și alte lucruri bune pentru ei.

Pentru început, ei trebuie să zărească oportunitățile și să se gândească cum pot profita cât mai bine de ele, însă fără a face rău cuiva, din orice punct de vedere. Dacă au parte de stări mai puțin bune, vor trece cu bine peste tot.

Fecioară

Fecioarele se regăsesc în sânul familiei și își dau voie să simtă mai mult decât în ultimele zile. Ele sunt deschise către lucrurile noi și încearcă să se facă plăcute, dar nu trebuie să exagereze.

Acești nativi comunică destul de bine cu toată lumea, doar că o persoană din trecut se poate reîntoarce în viața lor, cu vești nu foarte plăcute. Fecioarele își vor găsi puterea interioară pentru a trece peste toate cele, dar nu trebuie să pună multă presiune pe ele.

Balanță

Balanțele încep această săptămână cu o serie de farse și păcăleli. Trebuie să fie atenți ce fel de glume fac pentru a nu risca să îi supere pe cei din jur. Acești nativi vor deveni sensibili la un moment dat în această perioadă, dar trebuie să se mobilizeze și să își ia gândul, făcând activități productive.

Balanțele trebuie să evite conflictele de orice natură pentru că această perioadă favorizează unele certuri. Nu știm exact de ce, dar cel mai bine este să fie precaute.

Scorpion

Scorpionii încep această nouă săptămână cu sufletul reîntregit și cu poftă de a face lucruri noi și bune pentru ei. Se pun pe primul loc indiferent de situație, dar păstrează simpatia pentru cei care contează cu adevărat în viața lor. Ei acordă o atenție specială unei persoane.

Totodată, nativii Scorpion se gândesc la moduri creative prin care să îi facă pe cei din jurul lor să râdă. Ei sunt în mijlocul atenției și, pe bune dreptate, o merită din plin. Mai departe, săptămâna aceasta aduce evenimente neprevăzute în viața lor.

Săgetător

Săgetătorii sunt energici oriunde s-ar afla, dar trebuie să aibă grijă să nu se lase purtați de valurile nepăsării. Tind să facă acest lucru și nu e tocmai corect față de cei din jur care au fost lângă ei.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Pe de altă parte, această zodie poate porni într-o aventură dacă își găsește persoanele potrivite cu care să plece. Este momentul ideal să vadă un loc nou și să scape puțin de stresul provocat de sarcinile pe care le au în fiecare zi.

Capricorn

Capricornii sunt mai puțin norocoși, spre deosebire de restul zodiilor. Ei se afundă în gânduri negative și simt că nu pot face față greutăților. Ei trebuie să se înconjoare cu oameni blânzi care să le oferte suport și sprijin necondiționat.

Este posibil ca toate aceste lucruri să nu le găsească acolo unde și-ar fi dorit inițial, dar nu trebuie să refuze niciun ajutor din partea celor care țin la ei. Acești nativi încearcă, în schimb, să meargă pe un drum mai bun.

Vărsător

Vărsătorii se distrează mult în această săptămână, chiar dacă sunt ocupați peste măsură. Acești nativi încearcă să își folosească energia pentru a face lucruri bune pentru ei și se despart de greutățile trecutului.

În viața lor poate reveni o persoană specială care să le ajute cu tot ce au nevoie. Atenția pe care o primesc de la aceasta poate fi de-a dreptul copleșitoare, dar își vor reveni în formă cât de curând, așa că nu trebuie să se îngrijoreze.

Pești

Peștii se simt aventurieri și se gândesc să plece într-un loc frumos. Astrele sunt de partea lor în această săptămână, dacă doresc să inițieze o călătorie. Ei ar trebui să fie atenți la modul în care își gestionează timpul pentru a nu intra într-o criză.

Relațiile vor deveni mai tensionate pe parcursul următoarelor zile, de aceea este important să fie puțin mai empatici cu cei de lângă ei pentru a nu crea o stare mai conflictuală. Trebuie să înțeleagă unele motive pentru care lucrurile se întâmplă așa cum se întâmplă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si