Descoperă horoscopul săptămânii 15- 21 ianuarie 2024. Săptămâna aceasta, unii nativi vor avea partea de surprize neașteptate. Iată ce îi așteaptă pe fiecare în parte.

Berbec 

Berbecii s-au ocupat mai mult de carieră, însă este importantă și relația cu partenerul. Încearcă să găsești un echilibru pentru a putea să te concentrezi atât pe tine, cât și pe relația de cuplu. Din punct de vedere financiar, pot apărea vești cu privire la mărirea salarială.

Spre final de săptămână, lucrurile încep să intre pe făgașul normal și simți nevoia de o ieșire cu prietenii.

Citește și: Fostul edil din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, primele declarații din arest. Care este strategia pe care acesta o adoptă pentru a scăpa de închisoare

Taur

Acești nativi au simțit în ultima perioadă că ceva nu merge în relația de cuplu. Lipsa de comunicare și-a pus amprenta, însă, Taurii se decid că este timpul să ia o decizie. O veste neașteptată le poate aduce nativilor o schimbare radicală de gestionare a situațiilor. Pe plan financiar, Taurii traversează o perioadă aglomerată, cu multe cheltuieli. Important este să puneți câte ceva deoparte pentru a vă echilibra bugetul pentru economii.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

horoscop ianuarie

Horoscop săptămânal ianuarie 2024

[Sursa foto: Freepik]

Gemeni

În această săptămânii, gemenii preferă discuțiile deschise cu partenerul. Vorbiți despre casă, familie, despre o posibilă reamenajare a locuinței sau planificați o excursie. Perioada aceasta banii nu sunt o problemă pentru acești nativi, iar o excursie în doi ar fi binevenită. În ultima vreme, din cauza problemelor și stresului de la locul de muncă, o pauză departe de casă v-ar mai detașa de cotidian.

Rac

Racii se reîndrăgostesc pe zi ce trece de partenerul din cuplu. Preferați să petreceți clipe romantice și sincere departe de casă. O excursie într-o zonă retrasă de munte pare a fi cea mai bună alegere pentru a vă împărtăși sentimentele cu partenerul. Racii devin din ce în ce mai ambițioși, motiv pentru care vor să-și suplimenteze cât de curând veniturile, iar astrele le vin în ajutor cu vești bune.

Leu

Leii vor să stabilească noi conexiuni cu persoana iubită. Întreaga atenție a acestor nativi se concentrează în această perioadă pe partenerul de viață. Pe planul carierei, acești nativi vor primi noi oportunități de muncă sau poate chiar schimbarea job-ului. Se anunță o perioadă aglomerată la locul de muncă și pot exista neînțelegeri cu șefii, însă, răbdarea este cheia cu care puteți depăși aceste momente.

Fecioară

Fecioarele își doresc cu tărie să-și solidifice relația de cuplu, motiv pentru care în se această săptămână își propun să-și facă mai multe timp pentru partenerul de viață. Zilele următoare este posibil să primiți anumite sume de bani pe care le așteptați de ceva timp. La muncă vă simțiți destul de tensionat și încercați să găsiți anumite soluții pentru a elimina energiile negative.

Balanță

Nativii Balanță vor să profite de timpul liber și să facă diferite activități alături de persoana iubită. Pe planul carierei pot apărea evenimente neașteptate și pot primi un bonus la care nu se gândeau. La locul de muncă totul pare să meargă normal, iar relațiile cu colegii de la birou par să se îmbunătățească atmosfera.

Scorpion

Scorpionii încep să se regăsească spre sine. Relația cu partenerul de viață se îmbunătățește, la fel și cea cu familia. Sunteți dornici de a sări în ajutor, iar cheful de muncă vă depășește așteptările în această săptămână. Pe plan financiar, nu se schimbă mare lucru și vă declarați mulțumit/ă de câștigurile curente.

Săgetător

Nativii acestei zodii sunt destul de îngrijorați în această perioadă. Chiar și așa, preferă să discute și să împărtășească problemele financiare cu partenerul de viață. La muncă, Săgetătorii nu se mai regăsesc și simt nevoia de a evada cât mai des din acest mediul. Săptămână s-ar putea încheia cu o decizie radicală pentru Săgetători.

Citește și: Horoscop de weekend pentru 13-14 ianuarie 2024: O zi dificilă pentru aceste zodii

Capricorn

Capricornii vor să iasă din tiparul clasic. În relația cu partenerul vor să încerce lucruri noi, să se exteriorizeze mai mult, și să plece într-o vacanță plină de aventură. Pe plan financiar astrele le aduc vești bune acestor nativi, care s-ar putea să primească o ofertă de nerefuzat.

horoscop

Horoscop săptămânal

[Sursa foto: Freepik]

Vărsător

Vărsătorii simt nevoia să persevereze pe plan amoros și să-și îmbunătățească relația de cuplu. Vor să se bazeze mai mult pe comunicare și să creeze o legătură mai strânsă cu partenerul. La muncă, orele suplimentare nu vor rămâne nerăsplătite și este posibil ca la sfârșitul săptămânii, Vărsătorii să fie surprinși cu un cadou din partea șefilor.

Pești

Peștii traversează o perioadă tumultuoasă din punct de vedere sentimental. Se simt mai aproape ca niciodată de partenerul de viață, însă, sunt sensibili când vine vorba de acțiuni din trecut. Cu toate acestea, nativii trebuie să se concentreze deoarece pe planul carierei se pot anunța noi oportunități de job sau de suplimentare a veniturilor.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si