Toamna se pare că este anotimpul împlinirilor pentru nativi. Luna septembrie aduce numeroase schimbări în viața nativilor care trebuie să se lase ghidate de instinct în nouă etapă a vieții. Află ce a pregătit prima lună de toamnă pentru zodii.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii din zodia Berbec simt nevoia de schimbare. Vor să își schimbe locuința, locul de muncă sau chiar stilul de viață.

Prima lună de toamnă vine cu noi oportunități, iar berbecii vor avea timp să acționeze în vederea împlinirii lucrurilor care îi fac fericiți, un nou apartament sau un nou abonament la sală.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurii experimentează noi oportunități de carieră. Se anunță noi investiții, propriii sau din partea unor investitori neașteptați, în afacerile pe care le coordonați. Aveți parte de sprijinul familiei care este deschisă să investească în ideile voastre de business.

 Prima lună de toamnă vine cu o mare împlinire!

Prima lună de toamnă vine cu o mare împlinire!

[Sursa foto: Freepik]

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Gemenii vor trece printr-o lună agitată. Noul anotimp, prima lună dintr-un nou început, se coordonează perfect cu ideea de schimbare a vieții. Vă apucați de sală, de practicarea unui nou sport, luați o pauză de la viața agitată din ultima perioadă. Vă gândiți serios la reîmprospătarea amintirilor și vă gândiți să începeți luna septembrie cu câteva zile de concediu pe care să le petreceți în sânul familiei.

Citește și: Dosarul 10 August. Foştii şefi din Jandarmerie, trimiși în judecată. Decizia vine la cinci ani de la violențele din timpul protestului diasporei

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii sunt vor simți împlinire pe plan profesional, un nou început academic sau o schimbare la locul de muncă. Împlinirea pe plan profesional se va simți încă din prima lună de toamnă, prin anumite bonusuri sau poate o mărire de salariu.

Leu: 23 iulie – 22 august

Leii devin împliniți, după multe eforturi, pe plan sentimental. Relația cu partenerii de viață evoluează în direcția mult dorită, poate se anunță și o logodnă. Iubirea plutește în aer în luna septembrie în casa Leilor, care sunt mai îndrăgostiți ca niciodată.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Feciorele vor experimenta senzații tari în luna septembrie. După o vară aglomerată la locul de muncă, o să aveți parte de relaxare în septembrie. Într-un parc de distracții, cu tiroliană, plimbări cu barca sau sărituri cu parașuta, o să încercați lucruri noi pentru a ieși din rutina din ultimul timp.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Horoscop 9 august 2023: Zodiile care primesc vești bune. Apar oportunități de avansare în carieră!

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Se anunță o perioadă încărcată pentru BalanțE. Luna septembrie aduce nativilor din această zodie multe decizii neașteptate și amânate. Instinctul nu trădează, iar astrele recomandă nativilor să aibă încredere în ce le dictează simțurile. Sfârșitul lui septembrie va fi mai relaxant pentru Balanțe, când vor avea parte de petreceri sau o vacanță prelungită.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionii sunt aleșii lunii septembrie. Vor intra într-un nou capitol cu partenerul de viață, la locul de muncă totul merge ca pe roate, iar sănătatea este într-o stare perfectă. Vor intra și vor încheia luna septembrie înconjurați de cei dragi.

Leii și Peștii vor avea parte de o mare împlinire, în timp ce Balanțele vor trece printr-o cumpănă a vieții.

Leii și Peștii vor avea parte de o mare împlinire, în timp ce Balanțele vor trece printr-o cumpănă a vieții.

[Sursa foto: Freepik]

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Săgetătorii se apucă de un nou hobby. Ideile din ultimul timp par să prindă contur, iar începutul unui nou anotimp este ocazia perfectă pentru a da startul unei noi pasiuni. Fie că vorbim de un nou sport, un curs de dans sau o clasă de pictură, acum este momentul să lăsați inspirația artistică să iasă la iveală.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii din Capricorn ajung să experimenteze nevoia de a se îngriji mai mult. Fie că vorbim de o schimbare de look sau de verificări medicale mai amănunțite, Capricornii simt că a venit momentul să investească în propria persoană.

Citește și: Calendar ortodox 9 august 2023: Ce sărbătoare este miercuri?

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Începutul unui nou anotimp aduce schimbări pentru excentricul zodiacului. Vărsătorii vor să se distreze și sunt dispuși să facă orice pentru asta. Luna septembrie aduce noi oportunități pentru Vărsători, care se vor lăsa ghidați de instinct și vor cumpăra bilete de avion către o destinație tropicală sau în vârful munților.

Pești: 19 februarie – 20 martie

În casa Peștilor, luna septembrie intră cu trâmbițe. Vești plăcute, mult așteptate, din partea familiei și a prieteniilor ajung să îi împlinească pe nativii din Pești, care erau nerăbdători de vești bune, după ce sfârșitul verii va fi chiar pe placul lor.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citește și: Arheologii se tem să deschidă mormântul primului împărat al Chinei. "Virusul morții e acolo"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si