Horoscop: Zodiile care au parte de o surpriză majoră până la finele anului. Astrele ne dezvăluie care sunt nativii care au parte de surprize majore până la finele anului în 2022. Sfârșitul acestui an este excelent pentru cei născuți sub semnele zodiacale: Taur, Fecioară, Săgetător și Pești.

Horoscop: Zodiile care au parte de o surpriză majoră până la finele anului 2022

Predispozițiile către finanțe scot la iveală lucruri și amănunte pe care semnele nu le-au băgat în seamă până acum.

Talentul, imaginația și creativitatea se numără printre calitățile care nu lipsesc în cazul zodiilor.

Zodia Taur

Lunile următoare atrag reușite și bani din mai multe surse în cazul taurilor. Așadar, toate eforturile de la locul de muncă sunt răsplătite și reușești să te bucuri de o viață lipsită de griji.

Mai mult, în perioada următoare te vei axa mai mult pe relația de dragoste. Partenerul de viață te va surprinde plăcut, în cele mai neașteptate moduri. Totodată, călătoriile sunt mai importante ca oricând în această perioadă.

Citeste si: Pluto iese din retrograd în Capricorn. Ce perioadă urmează pentru fiecare zodie

Zodia Fecioară

Fecioarele vor avea parte de o serie de surprize în plan personal. Ultimele luni din acest an te găsesc mai concentrat pe propria persoană, pe lucruri care îți bucură sufletul. Ești

mai hotărât ca oricând să faci economii de car să profiți mai târziu. Astrele te îndeamnă să investești într-o afacere sau proiect nou.

Zodia Săgetător

O persoană importantă te ajută să descoperi mari  oportunități legate de carieră. Nu mai vrei să bați pasul pe loc, visezi deja la lucruri mărețe. E posibil să ai parte de surprize plăcute în plan amoros. Însă, mare grijă spre finalul anului, deoarece relația cu partenerul de viață s-ar putea încheia destul de tumultuos.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Mercur în Balanță începând cu 11 octombrie 2022. Cum sunt impactate zodiile de acest tranzit al planetei comunicării

Zodia Pești

Finalul anului 2022 aduce poate aduce o avansare în carieră și totodată o mărire de salariu. Poți interacționa cu oameni care au în plan să-ți pună unele piedici, ai mare grijă în cine ai încredere.

Te bucuri de o perioadă de liniște sufletească în ultima parte a anului. Astrele spun că acesta este norocul tău pentru că ești o persoană destul de visătoare. 

Citeste si: Lună Plină în zodia Berbec pe 9 Octombrie 2022. Cum impactează zodiile acest aspect astrologic

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si