Horoscop.  Zodiile care se vor îndrăgosti în curând. Pentru mai mulți nativi se pare că perioada următoare aduce multe schimbări pe plan amoros. Cei singuri își vor găsi în sfârșit perechea! Iată care sunt zodiile care vor simți fluturași în stomac!

Horoscopul pentru toate zodiile

Iată horoscopul perioadei următoare pentru toate semnele zodiacale!

Berbec

Berbecii au fost destul de demoralizați în această perioadă. Nu și-au mai găsit pe nimeni cu care să simtă compatibilitate. De multe ori, faptul că nu găsim pe cineva este acela că nu este tocmai timpul.

Citeste si: Horoscop 2023 Pești. Probleme pe plan sentimental

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Nu este timpul necesar unei relații. Focusează-te pe tine, acordă-ți timp, iubește-te pe tine, iar sufletul pereche va apărea!

Taur

Femeile Taur trebuie să aibă multă răbdare și să își reamintească de ce au ales să trăiască alături de această persoană. Cât despre nativele singure, norocul nu pare să le viziteze săptămâna aceasta. Dragostea încă se lasă așteptată! Dar nu pentru mult!

Gemeni

Gemenii pare că au planuri serioase de viitor. Își pun bani deoparte pentru frumosul eveniment așteptat de orice cuplu. Te bucuri din plin de aceste momente și aștepți cu nerăbdare ziua cea mare! Trăiește din plin aceste momente!

Rac

Pentru femeile Rac, acestea urmează să plece într-o călătorie spirituală în săptămâna aceasta. Pentru ele urmează foarte multe schimbări în toate direcțiile vieții lor.

Este posibil ca unele relații să se rupă, este posibil ca unele prietenii să se răcească, însă toate acestea se vor întâmpla în beneficiul și spre evoluția nativelor.

Leu

Leii se simt singuri în următoarea perioadă. Norocul nu a mai surâs pe strada lor. Nu au găsit momentan pe cineva cu care să își împărtășească timpul. Nu vă descurajați, iubirea este mai aproape de voi ca niciodată!

Fecioară

În prezent, lucrurile nu stau tocmai bine, dar asta nu înseamnă că lucrurile nu vor lua o întorsătură pozitivă cât de curând. Nu-ți pierde speranța și continuă să faci ceea ce îți dictează inima. Ea nu te va ghida într-o direcție greșită niciodată!

Balanță

Partenerul de viață îți reproșează că nu ești îndeajuns de implicată, ori că îl presezi prea tare. Încearcă să accepți și să nu contești pentru moment nemulțumirile sale.

Scorpion

Pentru scorpioni, perioada aceasta nu a fost tocmai favorabilă. Fie nu s-au mai regăsit într-o relație, fie nu se simt mulțumiți. Perioada următoare se vor simți atrași de cineva. Poate începe o frumoasă poveste de iubire.

Săgetător

Săgetătorii simt din nou fiorii dragostei. Veți începe o relație într-un mod total neașteptat.

Bucură-te de această perioadă frumoasă și fii recunoscător pentru modul în care au evoluat lucrurile.

Capricorn

Capricornii trebuie să învețe să fie optimiști. Au suferit mult în trecut pe plan amoros, dar asta nu înseamnă că lucrurile nu vor evolua în bine.

Vărsător

Partenerul de viață ori îți reproșează că nu ești îndeajuns de implicată, ori că îl presezi prea tare. Încearcă să accepți și să nu contești pentru moment nemulțumirile sale.

Pești

Dacă ești singur, încearcă să ieși mai mult în oraș. Fă-ți noi prieteni cu care să ieșiți în locuri noi. Niciodată nu poți știi de unde apare sufletul pereche!

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Horoscop 18 septembrie 2022. Surprize de proporții pentru aceste zodii!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si