Horoscop.  Iată horoscopul pentru toate zodiile! Ce zodii sunt favorizate de astre?

Horoscopul pentru toate zodiile

Iată horoscopul pentru toate semnele zodiacale!

Berbec

Nativii Berbec se bucură de noroc și realizări în plan amoros, pe tot parcursul anului 2022. Lunile februarie și martie vor aduce o serie de evenimente marcante în viața sentimentală. Fie că vorbim despre persoanele din trecut, despre o persoană nouă sau despre actualul partener ori partenera de viață, nativii Berbec vor trăi clipe cu adevărat magice.

Taur

Anul 2022 reprezintă o perioadă de precauție pentru nativii Taur, motiv pentru care ar fi mai bine să trăiți fiecare clipă, dar să nu vă aruncați în brațele iubirii fără să gândiți de două ori înainte.

Gemeni

Viața amoroasă traversează o perioadă favorabilă. Experimentați momente în care absolut toate problemele se vor rezolva prin dialog, iar în aprilie, când Marte va intra în Pești veți începe să găsiți o mulțime de modalități prin care să vă surprindeți partenerul.

Citeste si: Horoscop iunie 2022: Noroc la bani şi în dragoste pentru aceste zodii

Munca va acapara o parte importantă din timpul tău, în luna mai și iunie, iar atunci partenerul de viață s-ar putea simți neglijat. Apelați la răbdare pentru a lămuri fiecare situație.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Nativii singuri au șansa să întâlnească persoana potrivită în lunile marie, august sau decembrie, când viața lor socială se va bucura de și mai multă activitate, comparativ cu ieșirile clasice pe care le faceți din mod normal.

Rac

Nativii Rac încep să își ia cât mai în serios responsabilitățile și sunt gata să facă schimbări colosale în viața de cuplu. Chiar și așa, la începutul anului, pot apărea o serie de probleme în dragoste, ce se vor datora în primul rând unor experiențe din trecut și mai ales unor lucruri pe care jumătatea ta

nu le poate trece cu vederea.

Leu

Dacă ești într-o relație și vrei să o duci mai departe, atunci ar trebui să eviți să repeți vechile greșeli. Saturn tranzitând în casa a șaptea după ultima fază a lunii aprilie, te poți conecta emoțional cu partenerul tău anul acesta.

Vor exista o mulțime de conversații între voi doi și veți împărtăși experiențele voastre cu iubitul vostru. Ar fi mai bine să evitați discuțiile în contradictoriu pe care le aveți doar pentru a vă hrăni orgoliul. Persoana iubită s-ar putea să se sature de momentele în care nu știu exact cum și ce simțiți pentru ei.

Fecioară

Fecioarele vor avea parte de surpriza vieții lor, asta după ce partenerul lor le va cere în căsătorie în luna mai. Nativii acestei zodii care nu au încă relație își vor găsi sufletul pereche și luna mai vine cu foarte multe realizări.

Balanță

Pentru femeia balanță familia joacă un rol important. Este foarte înțeleaptă când vine vorba de dragoste și își construiește o relație, în așa fel, în cât la final să ducă la o căsătorie fericită. Partenerul simte acest lucru și în anul 2022 îți va pune pe mână un inel dorit de mult timp. De asemenea, astrele au mai pregătit câteva surprize până la final de an legate de viața lor personală.

Scorpion

Nativii Scorpion trebuie să abordeze situațiile cu mult calm, în caz contrar se vor trezi cu o serie de surprize și vor remarca cât de greu le va fi să restabilească o conexiune cu partenera sau partenerul de viață, după ce mai multe jigniri au fost deja spuse.

Lucrurile se schimbă începând cu luna august, atunci când viața amoroasă va fi presărată cu surprize din partea persoanei iubite, iar nativii care au greșit la început de an ar putea fi iertați.

Săgetător

Începutul anului 2022 nu se anunță promițător pentru Săgetători, dar luna aprilie va aduce o serie de schimbări. Veți cunoaște mai multe persoane care vă vor atrage atenția, iar după veți începe să înțelegeți de ce nu a funcționat în poveștile de iubire anterioare.

Este important să priviți luciurile cu maturitate, iar mai apoi iubirea își va croi singură drum în viața voastră.

Capricorn

Anul 2022 vine cu noi etape în relațiile nativilor Capricorn. Cereri în căsătorie sau posibile noi etape în poveștile amoroase, toate își vor croi drum către viața sentimentală a acestor nativi.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

O cerere în căsătorie v-ar putea surprinde în primăvara acestui an, atunci când astrele vă surâd iar partenerul de viață decide să facă un nou pas în relație. Totuși, nu uitați că ar fi bine să fiți și precauți și să nu vă lăsați duși de val.

Vărsător

Vărsătorii vor avea parte de momente frumoase, asta după ce partenerul lor vor face marele pas și îi vor surprinde cu o cerere frumoasă în căsătorie. Vărsătorii vor avea parte de un moment de neuitat din partea celor dragi, iar surpriza va fi pe măsură.

Pești

Femeia pești nu s-a gândit niciodată că poate iubi atât de puternic un om. Toată viața a fugit de responsabilitate și de relații serioase. Acum își dă seama că dragostea a schimbat-o, dar viața ei o să se schimbe și mai tare după ce o să fie cerută în căsătorie de omul pe care îl iubește și este gata și viața să o piardă pentru el. De asemenea, astrele au mai pregătit încă câteva surprize până la finalul anului 2022.

Citeste si: Horoscop 19 mai 2022. O zi cu încercări grele pentru trei zodii. Mare atenție, situații dificile!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si