Consultă  horoscopul anului 2024. Mulți nativi vor avea parte de un nou an excelent, presărat cu provocări, iubire și armonie. Află care sunt zodiile care vor avea norocul de partea lor.

Citește horoscopul anului 2024 pentru toate zodiile

Află ce ți-au pregătit astrele în anul 2024.

Consultă horoscopul complet pentru toate cele 12 zodii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

horoscop 2024

Consultă horoscopul complet pentru toate cele 12 zodii.

[Sursa foto: iStock]

Berbec

Berbecii lasă toate supărările și grijile deoparte și pornesc în noul an cu o atitudine pozitivă și entuziastă. Ei sunt calmi și privesc cu zâmbetul pe buze spre viitor. Norocul lor se poate accentua în cursul acestui an, iar nativii zodiei pot avea parte de bogății și reușite pe care nu le credeau posibile.

Se anunță, așadar, o perioadă cu adevărat magică în viața lor. Cu toate acestea, ei trebuie să fie răbdători și să se concentreze pe carieră și pe stabilitatea de acasă în noul an.

Taur

Taurii au parte de un an liniștit. Ei pot experimenta senzații noi în decursul noului an, însă schimbările majore sunt foarte puțin probabil să apară în viețile lor. Totuși, ei nu trebuie să se oprească din a spera la un viitor strălucitor.

Situația familială va fi una bună, iar relațiile cu cei dragi se vor consolida foarte mult în 2024. În acest an, ei vor prefera să stea cu familia mai mult decât prietenii și își dedică timpul unor noi activități. 

zodia taur

Horoscopul anului 2024 ne spune că Taurii au parte de un an liniștit .

[Sursa foto: iStock]

Gemeni

Gemenii vor explora latura lor emoțională mult mai mult în anul ce urmează. Ei vor fi dornici să își pună gândurile și viața în ordine și vor dori să știe care sunt sursele principale care le declanșează stări rele.

Totodată, în acest an, este bine ca nativii zodiei Gemeni să aibă grijă la oamenii din jurul lor și să încerce să îi cunoască mai bine. Gemenii pot risca să ofere prea mult și să primească înapoi destul de puțin. Bunătatea lor ar putea fi chiar o slăbiciune.

Rac

Racii pot avea șansa de a experimenta adevărata iubire, iar anul 2024 îi poate prinde alături de o persoană specială și dragă. Niciodată nu poți știi ce-ți rezervă viitorul, așa că nativii zodiei Rac trebuie să se pregătească să fie uimiți.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Totodată, ei se vor dezbrăca de secrete în anul 2024. Aceștia vor deveni curioși de lumea înconjurătoare mai mult decât de obicei și vor dori să intre în jocul vieții și să se bucure de tot ce are aceasta de oferit.

Leu

Leii tind să se distanțeze de oamenii toxici din viața lor. Dacă în 2023 ei au fost permisivi în anumite privințe, ei bine, în 2024 ei sunt gata să le arate tuturor cât de speciali sunt.

Nativii zodiei Leu pot începe o afacere în următorul an, iar dacă acest lucru se va întâmpla, cei dragi îi vor susține neîncetat.

Totodată, anul 2024 vine cu surprize și în plan amoros. Leii și partenerii lor se vor axa pe creeare unei familii și petrecerea timpului, mai mult decât de obicei, cu persoana lor iubită.

Fecioară

Fecioarele vor avea parte de noroc în 2024 și vor fi puse în situații excepționale. Unele dintre acestea vor fi provocări mai grele, altele mai ușoare. Cert este că, în acest nou an, Fecioarele trebuie să lupte cu toate armele pentru a obține ceea ce își doresc.

Este anul lor, iar astrele le vor păzi cu grijă. Nativii zodiei Fecioară vor fi mai descurcăreți și vor reuși să iasă cu bine din orice situație dificilă și, în cele din urmă, vor întoarce lucrurile în favoarea lor.

zodia fecioara

Horoscopul anului 2024 ne spune că Fecioarele vor avea parte de noroc.

[Sursa foto: iStock]

Balanță

Balanțele au parte de un început de an puțin mai dificil, deoarece acesta le poate aduce dezamăgiri sau chiar despărțiri.

Este important ca acești nativi să nu se lase doborâți și, ca în cazul Fecioarelor, să lupte cu toate armele, până la capăt, pentru a obține ceea ce li se cuvine. Fie că este vorba despre o persoană dragă sau un proiect personal, ei vor avea parte de noroc și sprijin pentru a trece cu bine peste toate întâmplările.

Scorpion

Scorpionii sunt în centrul atenției în anul următor. Cei dragi lor îi văd ca pe un stâlp și le cer sfaturi ori de câte ori au ocazia. Inteligența lor de neconfundat îi face pe cei din jur să îi considere perfecți pentru sfaturi de viață.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Nativii acestei zodii vor avea parte de o iubire frumoasă alături de persoana dragă în anul ce urmează. Chiar dacă în trecut aceștia s-au confruntat cu dezamăgiri în relația amoroasă, în 2024 Scorpionii aleg să lase totul în urmă.

Săgetător

Săgetătorii se vor gândi în acest an la ceea ce vor de fapt în viitor. Ei se pot consulta cu persoana iubită pentru a se asigura că drumurile lor coincid, mai mult sau mai puțin. Împreună cu aceasta, sunt șanse ca Săgetătorii să facă pasul cel mare.

Totodată, anul următor se arată bun în plan profesional. Săgetătorii se vor simți ușor stresați la locul de muncă, însă ei vor fi răsplătiți așa cum se cuvine la finalul acesteia. Veniturile lor vor crește considerabil.

Capricorn 

Capricornii pot avea parte de un eveniment neașteptat în acest an. Ei pot fi luați prin surprindere cu o cerere în căsătorie, iar în acest fel, aceștia vor reconsidera planurile de viitor alături de persoana iubită.

Astfel, viața nativului Capricorn se poate schimba drastic, neașteptat, într-un punct al vieții în care nu sunt foarte pregătiți. Este important ca ei să reflecte asupra acestor aspecte și să aleagă cel mai bun lucru pentru ei.

Vărsător

Vărsătorii se concentrează pe ei și pe planurile personale pe care le au în anul următor. Ei tind să își deschidă propriul business și să se sustragă de la munca de birou. Au nevoie de o pauză de la ceea ce fac acum, iar ei simt din plin acest lucru.

Așadar, anul 2024 poate fi presărat cu surprize pentru ei. Totodată, partenerul sau partenera i-ar putea surprinde plăcut cu vacanțe incredibile la care, cu siguranță, nu s-au așteptat.

Pești

Peștii deschid noul an cu forțe proaspete și cu speranță în suflet. Ei vor lua decizii importante și se vor asigura că totul merge în direcția pe care și-o doresc. Eforturile pe care le vor depune nu vor fi în zadar, iar astrele vor avea grijă ca totul să funcționeze.

În plus, acești nativi își pot întâlni sufletul pereche atunci când se așteaptă mai puțin. Vor avea parte de un an magic.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si