Dacă nu și-au găsit încă perechea, aceste zodii au șanse mari să o întâlnească în următoarea perioadă, după ce vor cunoaște o persoană specială!

Horoscop marilor iubiri ale toamnei 2022

Patru nativi ai zodiacului vor avea parte de o poveste de dragoste cu mult romanism și clipe de neuitat până la finalul anului! Aceste zodii au cel mai mult noroc în dragoste!

Balanță

Este un moment potrivit pentru a renunța la tiparele amoroase toxice și să te implici într-o relație serioasă. Se pare că ai trecut prin multe situații care te-au ajutat să te maturizezi și știi la ce să te aștepți de acum înainte. Ai înțeles că dragostea adevărată nu se compară cu nimic altceva, așadar te hotărăști să acționezi.

Citeste si: Horoscop sănătate septembrie 2022. Trei zodii care vor avea mari probleme

Scorpion

Sfârșitul acestui an va fi special pentru tine, iar în cadrul unei petreceri, vei simți că te îndrăgostești la prima vedere. Fluturii din stomac te vor face să ai curajul să acționezi de la prima întâlnire cu persoana pe care ai pus ochii. Nu trebuie să îți fie teamă că nu va funcționa, deoarece astrele vor fi în favoarea ta.

Leu

Este posibil să-ți fi pierdut speranța și să crezi că marea ta iubire nu va mai ajunge vreodată la tine? Probabil te-ai grăbit să tragi concluzii, pe baza experiențelor din trecut. Astrele te anunță că încă nu ai trăit momentele cele mai bune și trebuie să te pregătești, deoarece ele vor veni mai repede decât te aștepți: chiar în toamna acestui an. Sufletul tău pereche este pe cale să te găsească și va fi nevoie să te asiguri că îl vezi la timp.

Va fi o persoană specială, așa cum ți-ai dorit!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Top trei zodii care vor avea un septembrie de vis. Toamna le aduce numai bucurii

Pești

Ai toate șansele să te îndrăgostești de o persoană care făcea parte din viața ta de ceva timp. S-ar putea să descoperi o nouă față a sa și vei simți scânteia care vă va face să deveniți de nedespărțit. S-ar putea să ai senzația că vă știți atât de bine de când lumea și pământul, așa că trebuie să scapi de frici și să îți dai voie să trăiești această frumoasă poveste.

Citeste si: Horoscopul iubirii septembrie 2022. Cine își găsește perechea în această toamnă?

Dacă nu ți-ai găsit zodia mai sus și nu ai încă pe cineva, stai fără grijă, întrucât lungile așteptări sunt asociate cu daruri impresionante.

Vei trăi dragostea la care visezi cât mai curând.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si