În această săptămână, planeta Venus, planeta iubirii își începe transitul în balanță, semn pe care îl guvernează. Vă deschideți către noi alianțe. Armonie, diplomație și echilibru. O săptămână în care apreciați mai mult frumosul, poate chiar cheltuiți pentru anumite accesorii sau să mergeți la spectacole.

Balanță și Berbec

Din punct de vedere emoțional, balanțele și berbecii au o săptămână extraordinară. Romantismul vă însoțește la orice pas.

Vă deschideți către îmbunătățirea relațiilor prin anumite angajamente și responsabilități.

Rac și Capricorn

În dragoste, racii și capricornii au o săptămână intensă. Sunteți deschiși să faceți compromisuri, însă există posibilitatea să permiți respingere și reproșuri.

Taur și Scorpion

Taurii și scorpionii au o săptămână bună pe sectorul financiar dacă sunt hotărâți, determinați și știu exact ce vor. Cei care sunt în indeciși ar putea avea anumite pierderi.

Leu și Vărsător

Pe sectorul financiar, leii și vărsătorii au parte de acțiuni imprevizibile, răsturnări de situație care vă îndepărtează de o cooperare sănătoasă, armonioasă, care să fie productivă. Așadar, mai multă atenție dacă doriți să evoluați.

Gemeni și Săgetător

Pe sectorul sănătății, gemenii și săgetătorii sunt favorizați. Analizele ies mai bune, starea de spirit se îmbunătățește, iar cheful de viață și de aventură este la cote maxime.

Pești și Fecioară

Disciplină și reguli noi pentru nativii pești și fecioară pe sectorul sănătății deoarece aveți tot felul de stări nu prea bune și este important să aveți mai multă grijă de voi.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si