Horoscop săptămâna 20-26 iunie 2022. Venus tranzitează în Gemeni pe 22 iunie. Le aduce zodiilor un plus de vitalitate, dar și un îndemn de a explora lucruri noi și de a-și extinde cunoașterea. 

Iată ce se întâmplă cu zodiile în săptămâna următoare!

Berbec

În această săptămână accentul cade pe tărâmul vostru domestic. Veți fi inspirați pentru a vă amenaja mediul de viață mai plăcut sau într-un mod diferit.

Organizați evenimente plăcute și distractive pentru cei dragi.

Veți deveni mai activi în interacțiunile cu ceilalți. Cei singuri pot atrage mulți admiratori.

Taur

A venit momentul să explorați și să împărtășiți experiențele pe care le-ați avut cu ceilalți. O să vă bucurați de mai mult entuziasm în viața voastră. Încrederea în propria persoană crește atunci când vine vorba de dragoste și de partea financiară. Asta vă va ajuta să aveți rezultate ideale pe ambele planuri. 

Citeste si: Horoscop de weekend. Două zodii vor trece prin clipe de coșmar

Horoscopul săptămânii 20-26 iunie 2022

Horoscopul săptămânii 20-26 iunie 2022.

[Sursa foto: PixaBay]

Gemeni

Partea financiară, dar și stima de sine vor fi la cote maxime în perioada următoare. Atrageți persoane care vă vor aprecia exact pentru ceea ce sunteți dacă vă veți deschide inima și veți acționa într-un mod autentic.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Venus va spori creativitatea, caracteristică nativă a voastră.

Rac

Soarele ajunge în semnul vostru zodiacal pe 21 iunie 2022 și indică un progres în ceea ce privește sfera intimă în următoarele patru săptămâni. Este foarte important să știți cu exactitate standardurile și idealurile pe care le aveți. Aveți șansa de a vă vindeca emoțional și de a vă elibera de anumite chestiuni din trecut. Poate fi esențial să vă acordați mai multe momente de liniște și relaxare. 

Leu

Va fi începutul unor manifestări interioare și schimbări în următoarele patru săptămâni. Este șansa de a face pace cu trecutul vostru și veți simți nevoia de mai mult timp pe care să îl petreceți în solitudine. Veți vrea să vă asigurați că persoanele apropiate vă prețuiesc și vă veți retrage din cercurile care nu îndeplinesc aceste standarde.

Este foarte important să găsiți unui echilibru între socializare și introspecție!

Fecioară

Veți fi motivați și inspirați de prieteni care vă oferă experiențe noi. Sfera profesională vă poate determina să vă gândiți la angajamente și longevitate atunci când este vorba de proiecte și idealuri în carieră. 

Puteți găsi o nouă pasiune sau vă puteți dezvolta într-o zonă pe care ați neglijat-o până acum.

Balanță

Pentru Balanțe, sfera profesională va fi caracterizată de ambiție.

Vreți să vă extindeți cunoașterea și explorarea ceea ce vă determină să vă înscrieți într-un program de dezvoltare sau învățare. Este o perioadă ideală a vă întâlni cu persoane noi cu care vă veți da seama că rezonați. 

Scorpion

Simțiți nevoia de a vă explora lumile interioare și exterioare. Este o perioadă despre ieșirea din zona voastră de confort, implicarea în activități noi și cunoașterea unor persoane noi. Poate fi vorba despre călătorii într-un loc îndepărtat, continuarea unor studii sau axarea asupra practicilor spirituale.

Citeste si: Horoscopul verii 2022. Care sunt zodiile care vor străluci în următoarele luni?

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Horoscopul săptămânii 20-26 iunie 2022

Horoscopul săptămânii 20-26 iunie 2022.

[Sursa foto: PixaBay]

Săgetător

Este perioada în care lăsați în urmă un bagaj emoțional și vă redescoperiți. Meditația sau terapia vă poate ajuta. De miercuri vă axați pe parteneriate, activități comune și colaborări. Cei singuri pot întâlni pe cineva care îi va admira.

Capricorn

Veți fi activi în sfera parteneriatelor. Puteți începe O relație nouă sau un parteneriat de afaceri se poate dezvolta în această perioadă. Combinarea muncii cu plăcerea e o parte a procesului. Vă puteți îmbunătăți stilul de viață.

Vărsător

Atenție la bunăstarea proprie și la stilul de viață. Vă implicați într-un proiect de serviciu care vă va aduce satisfacție. Este o perioadă în care vă dezvoltați conexiunea cu o persoană specială. 

Pești

Veți fi activi în sfera romantică și cea a creativității în perioada următoare. Creativitatea va da rezultate satisfăcătoare, iar pe plan amoros puteți întâlni o persoană specială. Vă îmbunătățiși relațiile cu cei apropiați. 

Citeste si: Horoscop 20 iunie 2022. Un început de săptămână strălucitor pentru o zodie

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si