Horoscop 28 decembrie 2023. Află ce au pregătit astrele pentru toate zodiile. Planetele se aliniază și aduc noroc în viața nativilor. 

Horoscop complet pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Berbec

Berbecii pornesc în căutarea de sine. Sărbătorile v-au făcut să realizați că dezvoltarea personală este cel mai important cadou. O să începeți un curs sau vă apucați de citit mai mult.

Taur

Taurii sunt dornici de reînceperea activității profesionale. Abia așteptați ca sărbătorile să se termine și să reveniți în ritmul de zi cu zi, în care vă simțiți cel mai comod.

Gemeni

Gemeni plănuiesc vacanța de Revelion și se pare dorințele vi se îndeplinesc. Cu puțin ajutor din partea prietenilor, se pare că vacanța poate începe chiar mai repede decât vă așteptați, poate chiar de mâine.

Citește și: Exclusiv! Care sunt cele mai norocoase zodii în anul 2024: ”Cei care sunt născuți în anul 1999 sau 2000 vor începe noi capitole în viața lor”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

semn zodiacal gemeni

Horoscopul zilei de 28 decembrie 2023 Gemeni

[Sursa foto: istockphotos]

Rac

Racii se relaxează și în această zi. Departe de stresul de muncă, în intimitatea casei, totul pare roz pentru nativi. După aceste zile libere de relaxare, o să aveți nevoie de câteva zile libere pentru a vă reporni cheful de muncă.

Leu

Leii au parte de surprize continue. Crăciunul este prelungit pentru nativi care încă se bucură de musafiri.

Atenția nu contenește, iar la ușa leilor bat surprize financiare, cadoul neprețuit pentru nativi.

Fecioară

Fecioarele încep ziua cu dreptul, cu puțină relaxare la spa sau la o sesiune de masaj. Stresul pregătirilor de sărbători va fi uitat ușor, ușor, mai ales că pentru Revelion nu va trebui să vă agitați, pentru că petreceți noaptea dintre ani în casa unor prieteni sau într-o casă de vacanță.

semn zodiacal fecioara

Horoscopul zilei de 28 decembrie 2023 Fecioară

[Sursa foto: istockphotos]

Balanță

Balanțele se gândesc la începere unui curs pentru pasiuni. Se pare că talentele v-au fost remarcate și doriți să impresionați și mai mult. Iar o schimbare chiar înainte de Revelion este binevenită.

Scorpion

Scorpioni au început ziua intrând în agitația pregătirilor pentru Revelion. Masa pentru noaptea dintre ani trebuie să fie perfectă și, ca de obicei, voi sunteți cei care vă asumați datoria ca totul să fie ca la carte.

Săgetător

Săgetătorii ajung să cunoască bucuria extremă. O veste bună venită din partea unor prieteni vă fac să realizați că bucuria vieții constă, de fapt, în lucrurile mici. O să fiți cu zâmbetul pe buze, începând de mâine, mereu.

Capricorn

Dorința de a face o schimbare în viață începe să devină realitate. Cu gânduri mari de viitor, capricornii se pare că plănuiesc schimbări mici care se vor transforma în schimbări mari...

se anunță schimbarea tunsorii, a culorii părului sau deschiderea unui abonament la sală.

Citește și: VIDEO- Un nou semn zodiacal a împărțit internetul în două. Ofiucus schimbă ordinea zodiilor din Horoscop

semn zodiacal capricorn

Horoscopul zilei de 28 decembrie 2023 Capricorn

[Sursa foto: istockphotos]

Vărsător

Vărsătorii îmbrățișează idei noi de viitor. Se anunță o zi încărcată, cu multe vizite, în care haosul și bucuria se vor contopi. Spre seară, o să fiți alături de cei dragi, petrecând timp de calitate acasă, locul unde dorințele devin realitate.

Pești

Înainte de noul an, nativii vor să se facă remarcați și se pare că reușesc. Peștii vor aborda o nouă personalitate care le va scoate în evidență personalitatea, lucru care le aduce satisfacție atât lor, cât și persoanelor care îi cunosc.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si