Consultă horoscopul pentru data de 29 decembrie 2023. Trei zodii au parte de surprize plăcute și de reușite, la final de an, pe 29 decembrie. Fiecare nativ va avea ceva de învățat astăzi.

Citește horoscopul zilei de 29 decembrie 2023 pentru toate zodiile

Află ce ți-au pregătit astrele pentru data de 29 decembrie 2023.

Consultă horoscopul complet pentru toate cele 12 zodii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

horoscop 29 decembrie 2023

Află ce-ți rezervă astrele astăzi, citind horoscopul zilei de 29 decembrie 2023.

[Sursa foto: Pinterest]

Citește și: Cad bani din cer în 2024 pentru această zodie norocoasă

Berbec

Berbecii au parte de momente frumoase alături de prieteni, în întreaga perioadă dintre Crăciun și Revelion. Totuși, pe 29 decembrie ei se simt cu atât mai bine, deoarece sunt în pregătiri mari pentru noaptea dintre ani.

Surprizele se țin lanț pentru ei în această zi, iar gândul lor stă doar la petrecere. Este important să se facă plăcuți de cei din jur. Astăzi, iubirea adevărată le poate bate la ușă. Ei trebuie să fie pregătiți să o deschidă.

Taur

Taurii sunt propriii șefi astăzi. Orice fac este după bunul plac, iar cei din jur nu au multe de spus. Comportamentul Taurilor din această zi îi poate îndepărta pe cei din jur, dar îi poate apropia pe alții. 

Este bine ca această zodie să se uite la cei din jurul său și să trieze oamenii care vor face parte din viața lor mai departe, în 2024. Acest final de an le rezervă surprize și evenimente inedite pe care Taurii le vor descoperi mai aproape de noaptea dintre ani.

Gemeni

Gemenii sunt recunoscători pentru ultimele zile pe care le-au trăit alături de cei dragi.

Astăzi, pe 29 decembrie, veștile bune sunt multe pentru ei, dar și surprizele deopotrivă. Ei pot primi în dar mașina visurilor sau un alt lucru pe care și-l doresc demult.

Nativii zodiei Gemeni sunt plini de energie astăzi și obțin tot ce își doresc. Ei nu trebuie să uite de lucrurile pe care le au de făcut astăzi. Printre ele sunt și pregătirile pentru noaptea dintre ani.

Citește și: Exclusiv! Care sunt cele mai norocoase zodii în anul 2024: ”Cei care sunt născuți în anul 1999 sau 2000 vor începe noi capitole în viața lor”

Rac

Racii sunt pe cont propriu astăzi și se pot afla în posturi mai dificile, în care ajutorul celor din jur este absolut necesar. Ziua de 29 decembrie le arată Racilor că ei pot face totul și de unii singuri.

Astăzi au șansa de a devenit independenți pe mai multe planuri, iar totul li se datorează sută la sută. Este un moment de sărbătorit în viața lor.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În plus, atitudinea lor pozitivă îi poartă pe tărâmuri ale succesului în această zi.

Leu

Leii se dedică activităților care le face cea mai mare plăcere. Astăzi, ei își duc munca la un cu totul alt nivel și reușesc să facă bani de pe urma pasiunilor lor. Este un semn bun, la final de an. 

Relația lor amoroasă se dezvoltă din ce în ce mai bine, iar echilibru intră in viața acestei zodii. Leii trebuie să fie mai puțin aspri cu ei înșiși. Ei pot vedea cum comunicarea devine din ce în ce mai bună cu partenerul de viață.

zodia leu

Horoscopul zilei de 29 decembrie ne spune că zodia Leu are parte de o zi bună.

[Sursa foto: iStock]

Fecioară

Fecioarele revin la muncă în această zi, însă vor avea parte de o zi lejeră. Deși este vineri și este final de săptămână, această zodie poate simți nevoia de a reveni la vechile obiceiuri după Crăciun.

Totodată, este bine ca această zodie să încerce să se gândească mai mult la viitor și mai puțin la trecut. Dacă traversează o perioadă mai puțin bună, autocontrolul este cea mai bună metodă pentru a trece peste supărări.

Balanță

Balanțele sunt puternice și sigure pe ele astăzi. Tot ce fac este pentru a deveni persoane mai bune atât pentru ele, cât și pentru cei din jur. Este important ca această zodie să nu se străduiască foarte mult să le facă pe plac celor din jur.

Pe de altă parte, ziua de azi aduce îmbunătățiri în viața amoroasă, dar și în ceea ce privește starea de sănătate. Un lucru este cert și anume că nativii Balanță radiază  nespus de mult.

Scorpion

Surprizele se țin lanț pentru nativii din zodia Scorpion. Aceștia pot încasa o sumă mare de bani, în urma unui efort relativ mic din partea lor. Este o ocazie bună de sărbătorit și, totodată, este important ca acest nativ să fie mai înțelegător cu cei din jur.

Descoperirea unui nou hobby îi poate ține ocupați astăzi pe Scorpioni. Pot învăța lucruri noi ce le vor fi de folos mai târziu în viață.

Inteligența lor îi va duce departe astăzi, iar dorințele lor se pot îndeplini.

Citește și: VIDEO- Horoscopul săptămânii cu Andreea Dincă, astrolog. Vibrația săptămânii aduce energii puternice în casa zodiilor

Săgetător

Săgetătorii sunt foarte sinceri în această zi. La final de an, această zodie decide să lase în spate toate greutățile anului 2023. Ei își doresc să intre în anul 2024 cu forțe proaspete, iar pentru asta trebuie să lucreze la propria persoană. Emoțiile negative vor putea fi controlate în cele din urmă.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În ceea ce privește ziua de 29 decembrie, Săgetătorii vor spune lucrurilor pe nume, deși riscă să deranjeze mai multe persoane din jurul lor. Este benefic să nu se lase influențați astăzi, de nimeni și nimic.

zodia sagetator horoscop zilnic

Horoscopul zilei de 29 decembrie ne spune că zodia Săgetător este foarte sinceră astăzi.

[Sursa foto: iStock]

Capricorn

Ziua de 29 decembrie este bună ca nativii din zodia Capricorn să se exploreze mai mult pe ei înșiși. Orice activitate pe cont propriu le poate aduce satisfacție mare și sentimente plăcute de mulțumire și recunoștință față de propria persoană. 

Este important ca acești nativi să fie deschiși noilor provocări și să privească către viitor, indiferent de ce s-ar întâmpla în această zi. În cazul în care lucrurile nu merg așa cum își doresc, va exista mereu un umăr pe care să plângă.

Vărsător

Vărsătorii vor avea parte de o zi plină de relaxare și, probabil, cumpărături. Acești nativi vor dori să fie singuri o mare parte din zi. Este o ocazie minunată pentru a descoperi locuri noi și pentru a savura preparate delicioase.

Această zi le aduce Vărsătorilor un moment de liniște după o perioadă agitată. Este important să se bucure din plin de fiecare moment.

În plus, în această zi ei trebuie să aibă grijă să nu îi neglijeze pe cei din jur.

Citește și: Pe ce dată începe Noul An Chinezesc în 2024? Tradiții ”ciudate” pentru acest moment

Pești

Peștii au parte de o zi interesantă pe 29 decembrie, spre finalul anului. Pentru această zodie este momentul perfect pentru o mică reflecție asupra a ceea ce s-a întâmplat în ultimul an. Este important ca nativii Pești să își dea seama ce puteau face mai bine și ce nu, pentru ca în următorul an să aibă forțe proaspete.

Totodată, acestă zodie se poate confrunta cu o doză de melancolie. Este bine să încerce să profite la maximum de fiecare clipă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si