Horoscopul zilei de 29 mai 2024. Astrele au pregătit o zi excelentă pentru zodii. Se pare că nativii primesc vești bune, care îi bucură și încarcă de gânduri pozitive. Tu ce vești o să primești?

Citește horoscopul complet pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

Horoscopul zilei de 29 mai 2024

Berbec:

Berbecii încep ziua cu zâmbetul pe buze. Fie că au visat frumos, fie că se gândesc doar la aspectele pozitive ale vieții, acești nativi vor avea o zi reușită. Totul pare să curgă ca pe roate pentru Berbeci, care parcă plutesc într-un univers roz. Berbecii vor încheia seara cu o veste bună, oferită de cel mai bun prieten sau chiar de la cineva din familie.

Horoscopul zilei de 29 mai 2024, Berbec

[Sursa foto: istockphotos]

Taur: Taurii încep ziua cu dorința ca timpul să treacă mai repede. Nativii s-au cufundat în muncă în ultima perioadă, iar singurele zile de liniște sunt cele din weekend. Taurii tind spre perfecțiune, motiv pentru care muncesc exagerat pentru a o atinge. În ciuda perioadei aglomerate din viața lor, taurii vor primi o veste care îi va scoate din rutina muncii. Se anunță o nouă persoană în viața nativilor, care le va schimba percepția asupra vieții.

Gemeni: Gemenii nu vor avea o zi plăcută. Nativii se confruntă cu probleme pe plan profesional. Gemenii au idei și planuri mărețe, dar nu știu încotro să o apuce. Norocul nativilor este familia, care este pregătită să îi ajute. Surpriza zilei pentru Gemeni este o întâlnire neașteptată cu persoanele dragi, care îi vor oferi o "ședință" de terapie pe gratis.

Rac:

Racii vor avea o zi aglomerată. La locul de muncă nativii se vor simți copleșiți de ce se întâmplă. Cu toate că nu ei par a fi sursa problemelor, acești nativi au tendința de a se agita pentru rezolvarea lor. Deși ar fi părut că ziua nu ar urma să aibă un final fericit, spre seară, Racii vor primi o un mesaj care le va schimba starea și îi va face să zâmbească.

Citește și: "Noul Nostradamus” a prezis data exactă în care va începe al Treilea Război Mondial. "Este mai aproape decât își imaginează oamenii"

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Horoscopul zilei de 29 mai 2024, Rac

[Sursa foto: istockphotos]

Leu: Leii au o zi productivă. Nativii reușesc să își îndeplinească ce și-au propus și chiar vor avea timp și pentru micile plăceri. Cum nativii adoră să iasă în evidență, aceștia vor profita de timpul liber pe care îl au și vor merge la o sesiune de cumpărături sau vor ieși la plimbare, pentru a cuceri tot ce le iese în cale.

Fecioară: Fecioarele încep ziua cu vești neașteptate, nu tocmai plăcute. Se pare că trecutul revine în viața Fecioarelor, lucru care nu le aduce deloc plăcere. O persoană din trecut va da totul peste cap în viața nativilor, care, vor fi puși în situații neplăcute. Fecioarele vor avea de luat decizii importante, de mult amânate, cu această ocazie. Astrele vă recomandă să nu uitați că totul se întâmplă cu un motiv.

Balanță: Balanțele vor avea o zi dedicată pentru plăcerile personale. Fie că vorbim de stat pe canapea la televizor, de comandat lucruri online, de o ședință de masaj, nativii vor să se simtă speciali. Cu această ocazie, Balanțele vor avea timp să se gândească la planurile pentru zilele următoare pentru că se anunță un mare eveniment. Spre seară, nativii se vor simți copleșiți de sentimente de recunoștință după ce vor discuta cu partenerul de viață.

Scorpion: Scorpionii se pare că încep ziua cu un apel neașteptat, care le va induce o stare de tensiune. Nervii nativilor vor ajunge la cote maxime, iar Scorpionii se abțin cu greu din a nu răbufni. Situația se va calma spre seară, când Scorpionii vor reuși să vadă partea bună a unei zile diferite, cu neplăceri. Astrele vă recomandă să vă relaxați, pentru că după ploaie, iese mereu soarele.

Horoscopul zilei de 29 mai 2024, Scorpion

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Săgetător: Săgetătorii vor intra într-o nouă etapă a vieții. Se pare că nativii își doresc să schimbe ceva major în viață și se gândesc serios să o facă cât mai repede. Fie că vorbim de schimbarea locuinței, a mașinii sau a locului de muncă, nativii vor ceva nou. Va fi o zi plină de gânduri surprinzătoare pentru Săgetători, care vor rămâne și ei uimiți de ceea ce își doresc pentru viitor.

Capricorn: Capricornii încep ziua cum își doreau de ceva timp, cu un mic dejun copios. Fie că îl pregătesc ei sau îl comandă, nativii vor începe ziua într-un mod excelent și se pare că așa vor continua. Totul pare așezat unde trebuie în viața Capricornilor, care și-ar dori ca totul să fie perfect. Surpriza zilei pentru nativi este o veste din partea partenerului, cu privire la un cadou sau la o vacanță.

Horoscopul zilei de 29 mai 2024, Capricorn

[Sursa foto: istockphotos]

Vărsător: Vărsătorii se simt epuizați. Se pare că dorința nativilor de a face lucruri noi, într-un mod constant, începe să își spună cuvântul. Vărsătorii au nevoie de timp de odihnă pentru a recupera nopțile pierdute. Nativii numără orele până la weekend, când vor dori să își dedice timpul pentru ei. Planurile nativilor nu se anunță chiar sigure, pentru că Vărsătorii așteaptă o veste care pare că va veni spre sfârșitul zilei.

Pești: Peștii vor avea o zi plină, pe toate planurile. Se pare că prezența nativilor va fi dorită atât la locul de muncă, cât și în familie. Peștii se vor confrunta cu sentimente contradictorii, de copleșire si recunoștință, dar și de epuizare. Se anunță o zi dificilă pentru nativii care vor primi vești mai puțin plăcute cu privire la ceva ce nu și-ar fi dorit neapărat să se întâmple, dar se întâmplă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si