Horoscop 5 decembrie 2023. Află ce zodii au parte de surprize uriașe. 

Iată horoscopul complet pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești!

Berbec

Berbecii încep ziua entuziasmați că se apropie vacanța. Sunteți cu o zi mai aproape de Crăciun, iar zâmbetul pe care îl aveți umple de fericire fiecare încăpere unde mergeți. Se anunță o zi productivă pentru nativi.

Taur

Taurii se trezesc cu gândul la mâncare, iar senzația de foame persistă pe parcursul zilei. De asemenea, nativii se gândesc la masa de sărbători, care trebuie neapărat să conțină multe preparate. La muncă, se pare că Taurii își vor prelungi pauza de masă.

Gemeni

semn zodiacal gemeni

Horoscop Gemeni 5 decembrie 2023

[Sursa foto: istockphotos]

Citește și: Horoscop 2024 Leu: Urmează o perioadă plină de provocări

Gemenii au parte de surpriza lunii decembrie. Fie că vorbim de un cadou mult dorit sau de o plecare spontană într-o destinație exotică, nativii se pare că își vor îndeplini un vis, mai repede decât își imaginau. Ziua de 5 decembrie aduce mari surprize în casa nativilor, încă de dimineață.

Rac

Racii se trezesc recunoscători pentru tot ceea ce au. În această zi din luna marilor sărbători de iarnă, nativii simt nevoia să mulțumească oamenilor dragi pentru grijă și iubire.

Spre seară, decideți să petreceți timpul cu familia.

Leu

Leii pregătesc ghetuțele pentru Moș Nicolae. Nu îi interesează dacă au fost cuminți și merită cadouri, pentru că nativii doresc orice de la Moș Nicolae, chiar și o nuielușă. La rândul lor, nativii au grijă să dăruiască cadouri după meritele fiecăruia. 

Fecioară

Fecioarele încep ziua agitate. Se pare că dorința de a merge la muncă se diminuează cu cât Crăciunul este mai aproape, iar nativii sunt nerăbdători să petreacă timp acasă, gătind și relaxându-se pe canapeaua din sufragerie.

Balanță

semn zodiacal balanta

Horoscop Balanță 5 decembrie 2023

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Horoscop 2024 Gemeni: Ce ne transmit astrele?

Balanțele primesc o veste bună, încă de dimineață. Se pare că la ușa casei bat musafiri spre seară, iar asta poate doar să vă încânte. Ospitalitatea nativilor îi face să devină cele mai bune gazde, iar ocazia de a oferi și mai multe cadouri îi umple de bucurie pe nativi, care, la rândul lor, vor primi mult așteptatul cadou, dorit de mulți ani.

Scorpion

Scorpionii încep și termină seara alături de familie. Încă de dimineață, nativii petrec momente neprețuite cu familia. Fie că împodobesc bradul de Crăciun, fie că se uită la filme sau pregătesc împreună fursecuri, se anunță o zi încărcată emoțional pentru Scorpioni.

Săgetător

semn zodiacal sagetator

Horoscop Săgetător 5 decembrie 2023

[Sursa foto: istockphotos]

Citește și: Horoscop 2024 Rac: Cea mai bună perioadă din an pentru această zodie

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Săgetătorii se trezesc dornici de cumpărături. Nativii știu că dacă oferă, o să primească, iar după programul de muncă planifică o sesiune de cumpărături, la telefon cu fiecare persoană pentru care vor să achiziționeze câte ceva simbolic. Se anunță o zi plină pentru Săgetători!

Capricorn

Capricornii nu aud alarma de dimineață și se pare că întârzie la muncă, dar nu este o problemă pentru că această problemă o au și colegii nativilor. Chiar dacă ziua nu începe conform planului, spre seară totul se așează la normal și puteți să vă bucurați de magia adusă de Sfântul Nicolae.

Vărsător

Vărsătorii se trezesc cu magia sărbătorilor în minte. Nativii se pare că vor petrece toată ziua planificându-și sărbătorile, iar spre seară vor vizita Târgurile de Crăciun sau vor viziona filme de Crăciun, îmbrăcați în pijamale specifice sărbătorii.

Pești

zemn zodiacal pesti

Horoscop Pești 5 decembrie 2023

[Sursa foto: istockphotos]

Peștii se pare că au o zi încărcată. Un telefon primit de la primele ore ale dimineții vă dă ziua peste cap. Nu vă alarmați, pentru că spre seară totul se schimbă radical. La ușă va bate o mare surpriză, neașteptate, care anunță clopote de nuntă anul următor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si