Horoscop 5 ianuarie 2024. Se anunță o perioadă surprinzătoare pentru zodii. Iată ce au rezervat astrele pentru data de 5 ianuarie 2024.

Horoscopul complet pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Berbec

Berbecii sunt pe cale să cunoască persoane noi. Fie persoanele din trecut apar din nou în viața voastră, într-o altă ipostază, fie ca vorbim despre persoane cu care nu ați mai avut legătură, conexiunile voastre se vor extinde.

Taur

Taurii se pare că pun la cale planuri de viitor. Anul abia a început, iar noua agenda a fost deschisă. Se pare că viitorul pare mult mai organizat trecut pe hârtie, cu pași mici, pentru a urmări evoluția.

Citește și: Horoscop 2024 Fecioară: Un an plin de împliniri!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

semn zodiacal taur

Horoscop 5 ianuarie 2024 Taur

[Sursa foto: istockphotos]

Gemeni

Gemenii au început anul euforici și se pare că așa îl vor continua. Nativii se pare că primesc vești bune pe bandă rulantă, iar un telefon mult așteptat din partea unui membru din familie este pe cale să sosească, așa că fiți pe fază.

Rac

Pentru raci, astrele anunță surprize financiare.Se pare că va fi o perioadă prosperă pentru nativi, iar zicala că banii cad din cer este posibil să se adeverească mai repede decât v-ați fi putut imagina vreodată.

Leu

În acestă zi, leii vor ieși în evidență într-un mod surprinzător chiar și pentru ei. Ceea ce nativi nu considerau un talent, este foarte apreciat de cei din jurul vostru. Astrele vă recomandă să fiți autentici.

Fecioară

Fecioarele au în plan să experimenteze lucruri noi. La finalul primei săptămâni din an vă propuneți să experimentați ceva inedit cum ar fi o drumeție pe munte în plină iarnă sau un drum cu tiroliana.

Balanță

Balanțele trăiesc într-o bucurie continuă. Se pare că noul an continuă să vă surprindă și deși credeați că ați pășit cu stângul în 2024, lucrurile par să fie total diferite.

Citește și: Horoscop 2024 Berbec: Ce ne rezervă astrele? Vor avea un an plin de oportunități

semn zodiacal balanța

Horoscop 5 ianuarie 2024 Balanța

[Sursa foto: istockphotos]

Scorpion

Scorpionii se gândesc la o nouă vacanță. Nici nu a trecut bine vacanța de sărbători, că nativii deja planifică următoarea vacanță. Impedimentul nativilor constă în sincronizarea perioadei libere cu ceilalți membri cu care doriți să plecați. Astrele vă recomandă să nu vă grăbiți.

Săgetător

Săgetătorii au parte de un final de săptămână inedit. Fie că sunteți invitat la o petrecere sau sunteți gazda unei petreceri, se pare că nativii vor petrece timp de calitate cu oamenii dragi.

Capricorn

Capricornii sunt pe cale să își întâlnească sufletul pereche. Se pare marea dorință de la începutul anului se va transforma repede în realitate. Astrele vă sugerează să aveți sufletul deschis și să nu fiți reticenți.

Vărsător

Când totul părea că nu decurge cum ați fi vrut, situația va lua o întorsătură radicală. Se pare că nu totul este cum credeați, dar asta nu  vă îngrijorează. Vărsătorii au parte de sentimente noi, pe care le îmbrățișează cu siguranță.

Citește și: Horoscop 2024 Gemeni: Cum va fi anul pentru acești nativi

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

semn zodical varsator

Horoscop 5 ianuarie 2024 Vărsător

[Sursa foto: istockphotos]

Pești

Peștii pornesc cu dreptul într-o nouă aventură de cunoaștere de sine. Misterul naturii umane îi atrage pe nativi, care sunt dispuși de orice pentru a-și satisface curiozitățile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si