Ianis Hagi și Elena Tănase au avut cununia civilă în București, chiar în ziua de Crăciun, pe 25 decembrie. Fotbalistul român își ceruse iubita în căsătorie în vară, la Paris.

Pe atunci, fiul lui Gică Hagi s-a asigurat că cererea în căsătorie va fi de neuitat atât pentru el și pentru iubita sa, cât și pentru privitori. Totul a avut loc într-un loc cât se poate de romantic, în apropierea Turnului Eiffel.

ianis hagi cerere in casatorie elena tanase paris

Iubirea lui Ianis Hagi cu Elena Tănase este din ce în ce mai puternică.

[Sursa foto: Prosport]

Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat de Crăciun

Fiul lui Gică Hagi a organizat și o petrecere după cununia civilă, într-un club din nordul Capitalei.

„Vă mulțumim că ați venit aici în ziua de Crăciun, înseamnă foarte mult pentru noi și pentru familii și vă mulțumim încă o dată că sunteți aici.

Suntem fericiți, bucuroși că am ajuns în ziua de Crăciun să ne facem cununia civilă. Este un moment unic pentru ambele familii, le mulțumim și lor. Au fost aproape de noi și ne-au susținut necondiționat. Suntem fericiți și bucuroși”, a declarat Ianis Hagi, potrivit Playsport.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Ianis Hagi și-a cerut iubita în căsătorie

ianis hagi elena tanase cununie civilă

Ianis Hagi și Elena Tănase vor avea parte și de cununia religioasă în curând.

[Sursa foto: Antena Sport]

Ianis Hagi a mărturisit că își va aduce aminte întotdeauna de anul 2023. Totodată, el a dezvăluit și faptul că cei doi vor face și cununia religioasă în viitorul apropiat, însă fără să ofere data exactă la care va avea loc evenimentul.

„Este un an pe care îl voi ține minte mereu, vine după un alt an de zile de chin.

În a doua parte a anului au venit momentele frumoase, calificarea cu naționala, acum cununia. Cunuia este ceva unic, ce mi-am dorit de mic copil. Adică să îmi găsesc jumătatea și mi-am găsit-o. Avem două familii care ne-au susținut necondiționat de la început. Ne iubim, ne apreciem, ne respectăm.

Citește și: România s-a calificat la EURO 2024! Eveniment istoric în fotbalul românesc. Edi Iordănescu: "Este un privilegiu să vă antrenez"

Îmi doresc copii sănătoși, asta este dorința amândurora. Ne dorim copii sănătoși. Până atunci, ne dorim să ne bucurăm de această seară și toate vor veni pe parcurs. Am reușit să planificăm în prima zi de Crăciun evenimentul, să fie ceva unic. Deocamdată, este cununia civilă, apoi vedem. Nuntă, clar, ne dorim, dar nu e nimic stabilit.

Mă decurc și cu dansul, suntem machidoni. Mă descurc, nu mă fac de rușine. Așa mi-a spus tata de mic, și la fotbal și pe ringul de dans”, a spus Ianis Hagi, potrivit sursei citate anterior.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si