Nastase nu l-a crutar deloc pe guvernatorului BNR si i-a transmis un mesaj vehement privind situatia arenelor.

Fostul tenismen sustine ca l-ar da in judecata pe Isarescu daca ar fi in locul lui Ion tiriac pentru faptul ca turneul ATP  de la Bucuresti a trebuit mutat la Budapesta, mentionand ca arenele apartin romanilor si nu lui Isarescu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

"Eu sunt mai direct si mai puternic decat domnul Ion tiriac, dansul este mai diplomat. Eu, daca as fi in locul lui tiriac, l-as da in judecata pe guvernatorul BNR Isarescu. Pe el personal, nu pe BNR. Eu un singur lucru am sa-i spun lui Isarescu: Dumnezeu sa-l ierte pentru ce a facut, daca poate sa-l ierte. Nu este normal.

Nu este terenul dansului, este al romanilor. si banca pe care o conduce trebuie sa se numeasca Banca Romanilor, nu Banca Nationala, ca e a romanilor. Nu e de la mama lui terenul ala. Pentru cineva in aceeasi functie de 27 de ani, mai mult ca Ceausescu, nu e normal”, a declarat Ilie Nastase.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si