Close sidebar
Close sidebar

Imaginea care te lasă mut! Un băiețel fără adăpost își face temele la lumina unui fast-food

Drama trăită de unii oameni întrece orice imaginație! Un copil care nu are casă, dar își dorește să meargă la școală, oferă o lecție impresionantă.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Nu are casă, nu are un birou și nici măcar lumină. Însă are dorința de a învăța carte și de a ajunge la un alt nivel decât viața l-a dus până acum.

Citeste si: O nouă tentativă de sinucidere la metrou! Un bărbat de 62 de ani s-a aruncat în fața trenului, la Lujerului!

Într-o imagine emoționantă care a devenit virală pe internet se observă cum copilul stă așezat în fața unui fast-food, pentru că lumina din interior îl ajută să poată să-și facă temele.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Femeia care a postat imaginea a povestit și ce s-a întâmplat cu micuțul de a ajuns în această situație.

Micuțul și familia sa au rămas fără casă după ce a ars într-un incendiu. Chiar dacă trăiește o adevărată dramă, el nu se lasă doborât. La o masă improvizată, așezat în genunchi pe asfalt, el își face temele.

Citeste si: Radu, fiul fostului antrenor al naționalei României de Baschet, a murit la numai 25 de ani! Gestul nobil făcut de familia lui, imediat după ce au aflat de tragedie! Două persoane vor primi o nouă șansă la viață!

Autoarea postării a specificat că băiețelul este din Filipine.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI