Close sidebar
Close sidebar

Imagini dureroase de la înmormântarea lui Tudor Simionov, sportivul român ucis la Londra! Iubita, părinții și prietenii, în lacrimi la căpătâiul lui! Lacrimile au curs necontenit pe obrajii lor!

A fost tristețe uriașă astăzi la o biserică din Sectorul 3 al Bucureștiului. Tudor Simionov, canotorul român ucis la Londra, a fost condus pe ultimul drum. Prietenii și familia și-au luat ADIO de la tânăr.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Au fost momente sfâșietoare, iar lacrimile au curs continuu pentru tânărul de 33 de ani care a fost ucis în urma unei altercații în fața unui club din capitala britanică. Slujba de înhumare a avut loc astăzi, la ora 12, la biserica Sfântul Fanurie din București.

Citeste si: Trei constănțeni și-au cumpărat mașini second hand, iar acum Poliția le-a bătut la ușă! AI grijă să nu pățești și tu la fel!

La căpătâiul lui Tudor au plâns părinții, iubita, dar și cei care l-au cunoscut pe sportiv.

A fost ucis în timp ce lucra ca bodyguard la Londra.

Tudor Simionov, fost canotor la Dinamo și practicant de kickboxing, a fost victima unui război pentru supremație purtat între grupări rivale de traficanți de droguri.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Sindromul capului care explodează, boala misterioasă care afectează tot mai mulți oameni. Ce este și cum se manifestă- antena3.ro

Citeste si: "Îmi făceam cumpărăturile liniștită, când m-a lovit din senin. A vrut să omoare copilul în fața mea"- O profesoară din Târgoviște i-a terorizat pe locuitorii din oraș!

Românul, care lucra ca paznic, a fost înjunghiat mortal de Revelion, în fața unui club din Londra în care lordul Eddie Davenport a organizat o petrecere sexuală.

Potrivit presei britanice, principalul suspect în cazul uciderii lui Tudor Simionov a fugit din Marea Britanie și a ajuns în Iordania! Tudor Simionov avea centura verde la kickboxing, treapta 4 din 10, însă nu avea experiență în meseriile de protecție și pază, care sunt cu totul altceva.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI