Camerele de supraveghere instalate intr-un lift al unui bloc din China arata imaginile groazei. Copiul este terorizat in ultimul hal de catre bona. Inregistrarea care are mai mult de un minut arata ca bebelusul intra in lift in bratele bonei, dar nimeni nu se asteapta ca atunci cand usile se inchid sa inceapa cosmarul.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Femeia il avertizeaza initial cu palma ca il va lovi daca continua sa planga, iar in scurt timp se declanseaza iadul pentru micut. O ploaie de pumni se napusteste asupra lui. Pumni in stomac, spate si palme in cap, totul culminand cu bruscari violente atunci cand micutul este asezat in carucior.

Parintii au vazut imaginile si au anuntat de urgenta politia. Bona a fost arestata pe loc si urmeaza sa fie judecata pentru fapta sa.

Imaginile de mai jos te pot afecta emotional. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si