Mai mulți tineri din capitala Republicii Moldova care au vrut să devină virali cu un video pentru TikTok au ajuns pe mâna oamenilor legii. În goana după faimă, tinerii și-au legat un prieten de un copac și au filmat totul.

Citește și: Percheziții de amploare în Capitală și în 6 județe. Prejudiciu de 1,4 milioane lei prin firme-fantomă

La fața locului s-a deplasat imediat un echipaj de Poliție pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au depistat un grup de tineri, unul dintre ei fiind legat de un copac cu ajutorul unei pelicule transparente, iar altul care înregistra toate acțiunile cu telefonul mobil. 

În goana după faimă, mai mulți tineri și-au legat prietenul cu scoci de copac

Doi tineri au fost conduși la Inspectoratul de Poliție Centru. În urma verificărilor s-a constatat că au vârstele de 19 și 29 de ani. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În urma audierilor cei doi băieți și-au recunoscut vina comunicând că făceau filmulețe pentru a le posta pe rețeaua TikTok. 

Citește și: Virgil Popescu anunță demisii după tragedia din Gorj: „Mi se pare normal ca cei care răspund de acest lucru, de minerit, să-şi piardă funcţiile”

În urma cercetării cazului, în acțiunile tinerilor au fost constatate elemente constitutive ale contravenției prevăzute de art. 354 din Codul contravențional "Huliganism nu prea grav", fapt pentru care le-au fost întocmite procese-verbale.

Angajatul Poliției care apare în imagine era venit la apel și înregistra acțiunile tinerilor pentru a fi anexate la material, notează jurnaliștii de la știri.md.

Citește și: Controale riguroase ale inspectorilor ANPC: Două centre de îngrijire a vârstnicilor şi o firmă de catering, amendate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si