UPDATE: Imaginile parcă desprinse din filmele de groază comuna Creţeni, din judeţul Vâlcea, în jurul Paştelui din 2020. Agresoarea este chiar fiica bătrânei neajutorate. Se apre că ambele suferă de boli psihice. 

Polițițiștii le-au indentificat pe cele două femei din imagini și s-a deschis un dosar penal pentru violenţă în familie, iar pe numele fiicei a fost eliberat şi un ordin prin care i se interzice să se mai apropie de mama sa.


Știrea inițială

Un videoclip șocant a apărut recent pe internet. În imagini se paote vedea cum o femeie bătrână și neajutorară stă dezbrăcată, în noroi, în curtea casei. O altă femeie mai tânără insistă ca ea să se ridice, însă bătrâna este neputincioasă și repetă de mai multe ori că nu se poate ridica.

Femeia mai tânără repetă de zeci de ori să se ridice și, când vede că ea nu reușește, se enervează din ce în ce mai tate. Vorbește urât cu femeia aflată la pămân și o lovește cu palmele peste față și cu picioarele în cap. Ulterior, agresoarea a încercat să o lovească pe bătrână cu capul de marginea unu cărucior metalic aflat în apropiere.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

batrana-batuta-dezbracata-noroi-umilita
batrana-batuta-dezbracata-noroi-umilita

Scenele șocante în care bătrâna este bătută au fost filmate prin gard

Filmulețul a fost filmat prin crăpătura gardului curții în care se află agresoarea și victima ei. La un moment dat, telefonul celui care filma a sunat, iar el a plecat grăbit, de teamă să nu fie văzut. Femeia mai tânărăr s-a uitat înspre gard să vadă dacă cineva a asistat la scenele de groază care se petreceau.

Citeste si: Criminalul român care a ucis cu sânge rece șase oameni a fost pus în libertate! Marius Csampar și-a petrecut 23 de ani în închisoare

Citeste si: Prima reacție a lui Cuza de la Noaptea Târziu după ce Ramona Olaru s-a despărțit de el și l-a numit „bărbat de nimic”: „Scandalul dintre noi este…”

Citeste si: Aproape 400 de români care lucrau pe vase de croazieră din America de Nord au revenit în ţară, prin Barbados

Imaginile de groază au ajuns și pe mâinile polițiștilor, după ce au fost publicate pe internet cu mesajul: „Daţi mai departe să ajungă nenorocita asta pe mâna Poliţiei. Am găsit-o pe un grup. Nu ştiu cine este persoana”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si