Close sidebar
Close sidebar

"Îmi vreau câinii înapoi". Un tânăr român s-a urcat pe o macara în Torino și a amenințat că se aruncă în gol

Un tânăr român care muncește în Torino a devenit disperat în clipa în care autoritățile italiene l-au evacuat din locuința sa, i-au confiscat câinii și i-au dus la un adăpost pentru animale. Românul s-a urcat pe brațul unei macarale de aproximativ 40 de metri și a amenințat că se aruncă în gol.

Sorin Negru,

"Îmi vreau câinii înapoi". Un tânăr român s-a urcat pe o macara în Torino și a amenințat că se aruncă în gol

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tânărul român a intrat într-o stare de agitație după ce a fost evacuat împreună cu mama și cei doi căței ai săi.

Românul s-a urcat în vârful unei macaralei din centrul orașului Torino, la intersecția dintre Via Difesa și Corso Siracusa, în Santa Rita, potrivit Corierre della Sera

Citește și: O femeie s-a stins din viață după ce a fost spulberată de o mașină pe trecerea de pietoni. Șoferul se afla sub influența alcoolului. Victima traversa la culoarea verde

Incidentul a avut loc luni, la scurt timp după ora 11, iar pompierii și polițiștii italieni au sosit imediat la fața locului.

Din vârful macarale de construcții, românul a amenințat că va sări în gol, iar zeci de oameni și forțe de ordine s-au strâns la fața locului.

Drama prin care a trecut tânărul român împreună cu mama sa

Martorii strânși la fața locului au relatat că, la scurt timp după ascensiunea în vârful macaralei de cel puțin 50 de metri, bărbatul a strigat că vrea să sară dacă nu i se restituie „casa și câinii”.

Toate străzile din jurul macaralei au fost închise circulației de către patrulele poliției locale pentru a evita un accident tragic.

Citeste si: Un nou cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”- wowbiz.ro

Citeste si: Cum se trăiește în a șasea "Zonă Albastră" a lumii. Numărul persoanelor care depășesc 100 de ani s-a dublat în zece ani- antena3.ro

Un negociator de poliție a încercat să îl convingă pe tânăr să coboare de pe coșul metalic aflat pe brațul macaralei.

Povestea, reconstituită de polițiștii care au intervenit împreună cu trei echipe de pompieri pentru a-l convinge pe bărbat să iasă, este următoarea.

Bărbatul de naționalitate română ar fi fost evacuat luni dimineață din locuința din via Nizza unde stătea cu chirie împreună cu mama sa și doi câini, scrie Corriere Torino.

În momentul evacuării, cățeii ar fi fost luați de poliție și duși la un adăpost specializat.

Citeste si: Ce s-a întâmplat la târg cu mama Geta, Getuța și Ileana Sterp. “I-am făcut praf!”- kfetele.ro

Citeste si: Erika Isac, criticată aspru pentru scenele abuzive prezentate în videoclipul piesei BOO HOO: "Militează împotriva violenței asupra femeilor, dar videoclipurile ei sunt pline de violență și imagini vulgare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Cum se trăiește în a șasea "Zonă Albastră" a lumii. Numărul persoanelor care depășesc 100 de ani s-a dublat în zece ani- antena3.ro

Cățeii au fost aduși sub macara 

[Sursa foto: Corriere Torino]

Românul s-a liniștit când i-au fost aduși câinii de la adăpost

Pentru a-l liniști pe tânăr, polițiștii italieni i-au adus sub macara pe cei doi câini care i-au fost luatț bărbatului în ultimele zile.

La vederea lor, cetăţeanul de origine română s-a liniştit și a devenit cooperant cu forțele de negociere din poliția italiană.

Pe schelă au urcat un pompier și un operator de poliție, sprijiniți de un braț mecanic, încercând să-l convingă pe tânărul român să coboare și să-și îmbrățișeze patrupedele.

Tânăr român, urcat pe o macara în Torino

[Sursa foto: Corriere Torino]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI