Close sidebar
Close sidebar

Împăcare surpriză în ”Casa Iubirii”. Ce au discutat cei doi foști iubiți în camera roșie

Larisa vrea să părăsească ”Casa Iubirii”, însă discuția din camera roșie îi va da de gândit lui Ionuț. Cei doi au discutat despre relația lor, dar și despre o posibilă împăcare.

Diana Bostan,

Larisa și Ionuț


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Larisa a făcut o mărturisire, și anume că a fost întrebată de Andreea Mantea dacă speră la o împăcare.

Citeste si: Bianca de la Casa Iubirii l-a umilit pe Adrian după eliminare. Ce a postat concurenta la câteva ore după plecarea fostului ei iubit din competiție

Larisa și Ionuț au discutat în camera roșie

Sentimentele Larisei pentru Ionuț sunt încă prezente, iar Ionuț a mărturisit că s-a gândit de mai multe ori la o împăcare.

Citeste si: Diana Șoșoacă, răspunsuri mult așteptate la "40 de întrebări cu Denise Rifai": "Oricărui bărbat ar trebui să îi fie frică de Diana Șoșoacă"

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Deși are sentimente pentru el, Larisa spune că nu s-a schimbat și nu poate fi pe placul lui Ionuț. Ba chiar mai mult, Larisa a mărturisit că vrea să părăsească emisiunea.

Larisa vrea să părăsească emisiunea ”Casa Iubirii”

Văzând starea în care se află Larisa, Ionuț a decis să discute cu ea în Camera Roșie.

Citeste si: Nicolas și Sorin din Casa Iubirii, discuții aprinse între cei doi. "Eu nu am vrut să îl pun într-o lumină proastă la televizor"

Ionuț a întrebat-o dacă vrea să mai rămână în emisiune: ” Nu! Ți-am dat votul pentru că am văzut că ai insistat să mai stau încă o gală și pentru treaba asta îți mulțumesc”, a spus Larisa.

Deși este decisă să părăsească emisiunea, Ionuț nu este de aceeași părere.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI