Când Abbas își dă seama că va atrage mânia lui Serhat, pentru faptele sale, el găsește soluția pentru a scăpa. În timp ce Abbas crede că se protejează “dispărând”, el nu știe că este pe cale să o piardă pe Azimet, cel mai mare aliat al său.

Azimet este speriată de moarte când află că trebuie să meargă la Poliție pentru a auzi mărturia lui Niyazi, omul care cunoaște toate secretele sumbre ale familiei Demirkan, inclusiv lucrurile teribile pe care le-a săvârșit, de-a lungul vremii stăpâna conacului.

Citește și: Azi, de la ora 19:00, în Dragoste și speranță! Sîla, salvarea lui Kuzey

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cu toate acestea, deși Abbas este departe, el a început să dea curs unui plan foarte periculos, menit a-i separa definitiv pe Serhat și Zümrüt.

În această seară, de la ora 20:00, în serialul “Promisiunea”! Zümrüt, decizia care schimbă tot

Serhat și Deniz divorțează, însa Zümrüt preferă să stea departe barbatul iubit. Cu toate acestea, după toată durerea pe care au trăit-o, Serhat și Zümrüt vor să îi înfrunte pe toți pentru a fi fericiți.

Încăpățânarea lui Suhandan o duce în punctul de a pune capăt relației cu Hamit. Cu toate acestea, sfaturile lui Deniz îi vor permite lui Suhandan să privească relația ei dintr-o perspectivă diferită. Suhandan nu-I va permite lui Canan să câștige.

Citește și: Ce sărbătoare este pe 12 decembrie în calendarul ortodox?

După tot ce s-a întâmplat în ultima perioada în viață să, Zümrüt va lua o decizie neașteptată și odată cu această, nu doar soarta lui Serhat se va schimbă, ci și a întregului conac.

Dacă va reuși Abbas să scape de toate acuzele ce i se aduc, odată cu mărturia lui Niyazi și care va fi decizia luată de Zümrüt puteți află în această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Promisiunea”, difuzat numai la Kanal D. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si