Close sidebar
Close sidebar

În această seară, de la ora 22:00, în noul episod din serialul “Secrete de familie”: Îlgaz, scos din ”joc”

În această seară, de la ora 22:00, în noul episod din serialul “Secrete de familie”, îndrăgita producție difuzată la Kanal D2, îl regăsim pe îlgaz aflat în fața unei alegeri cruciale în ceea ce privește viața surorii sale, Defne.

Elena Tasca,


DISTRIBUIE
acest articol

Situația în care se află autoritățile, în anchetarea teribilului caz al uciderii tinerii Ferda, a devenit tot mai apăsătoare, iar procurorii implicați sunt amenințați cu moartea, în fiecare moment de către autorul teribilei crime. Cu toate acestea, Îlgaz și Ceylin nu își pierd speranța că o vor găsi la timp pe Defne, pentru a-i salva viața iar Eren este sprijinul de nădejde al acestora în dramatica încercare prin care trec aceștia.

Citește și: VIDEO- Ionuț Varodi a renunțat la rolul bucătărașului Lulu: „Cel mai mare vis al meu e să mă întorc pe scenă”

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Procurorul Pars este devastat de pierderea ajutorului său de încredere, Rîdvan, ucis mișelește de către infractorii care doreau eliberarea lui Salim. Mergând pe firul evenimentelor, Pars află că ucigașul lui Rîdvan este un bărbat, cunoscut drept “Tăiatul”, iar procurorul demarează o anchetă urgentă în acest caz.

Avocatul Yekta și Lacin sunt în stare de șoc atunci când Omer le dezvăluie, cu minuțiozitate, evenimentele tragice petrecute recent, în care Rîdvan și Salim au fost uciși.

Cei doi bănuiesc că în această situație teribilă este implicat chiar Omer.

Citește și: Un nou episod din serialul „Dragoste și speranță”, la Kanal D2: Naciye, Cavidan și Alper, față în față

Dacă vor reuși Îlgaz și Ceylin să salveze viața micuței Defne și, ce decizie uluitoare va lua procurorul Pars, în ceea ce-l privește pe colegul său de breaslă, puteți afla astăzi, de la ora 22:00, în noul episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D2. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI