Un nou serial tulburător, “O dragoste”, va intra, din această seară, de la ora 20:00, în casele românilor. Un scenariu desprins din viață, actori talentați, unii dintre ei deja cunoscuți publicului larg, și teme universale, în care cu toții ne regăsim, acestea sunt doar câteva dintre ingredientele unei producții de succes, care va emoționa și publicul din România.

Doi tineri se îndrăgostesc și își fac planuri dintre cele mai firești pentru a se căsători și a avea o viață frumoasă împreună, dar iubirea lor va avea de întâmpinat obstacole uriașe.

Părinții sabotează fericirea copiilor lor, cu cele mai bune intenții. Conflictul între viziuni diferite asupra vieții, valorile la care se raportează cele două familii duc la o cavalcadă de evenimente dramatice.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu fiica lui Aleksei Navalnîi chiar în ziua în care acesta a murit în închisoare

Este o poveste realistă, despre acceptare, despre confruntare cu propriile temeri și cu ale celor din jur. Sunt convinsă că publicul se va regăși în acest serial, în poveștile de familie, în căutările personajelor, dar și în iubirea curată a celor doi tineri ”, a spus Sila Turkoglu, actrița din rolul principal.

“O dragoste”, de la ora 20:00, la Kanal D

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În centrul acțiunii se află Doga (Silă Turkoglu) și Fatih (Dogukan Gungor), ea o idealistă, el un tânăr carismatic, prins în chingile familiei sale conservatoare. Vestea sarcinii lui Doga aruncă în aer toate planurile tinerilor îndrăgostiți, iar norii negri își fac apariția în viață lor.

“O dragoste”, de la ora 20:00, la Kanal D

Astăzi, în primul episod al serialului

Încă de la debutul primului episod o cunoaștem pe Kıvılcım, o femeie bine educată, realistă și modernă, care a rămas fermă după divorțul de soțul ei și și-a crescut ambele fiice în conformitate cu valorile în care

credea. Doğa, fiica ei mai mare, studiază medicina dentară la universitate, iar Cimen, cea mai mică, este încă elevă la liceu.

Citește și: Așteptarea a luat sfârșit! “O dragoste”, noul serial care va cuceri publicul din România, are premiera astăzi, de la 20:00, la Kanal D

Dorința lui Kıvılcım este să-și vadă copiii reușind și fericiți în viitor. Cu toate acestea, viața sa este dată peste cap când Doğa se căsătorește cu iubitul ei din primul an de facultate, intrând astfel în conflict cu familia conservatoare a acestuia, condusă de Fatih.

“O dragoste”, de la ora 20:00, la Kanal D

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Serialul explorează conflictele dintre viziuni diferite asupra vieții și valorile celor două familii.

Nu pierdeți, începând astăzi, de la ora 20:00, premiera serialului “O dragoste”, producția urmând să fie difuzată de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D. Începând de astăzi, serialul “Poveste din Anatolia” poate fi urmărit în continuare, la Kanal D2, de luni până miercuri, de la 16:30.

“O dragoste”, de la ora 20:00, la Kanal D


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si