Un barbat sustine ca de cateva luni de zile este bantuit de fantoma unui copil, care ii apare sub infatisarea unui demon.
Newyorkez-ul Adam Ellis a inceput mai intai sa aiba cosmaruri, in care capul deformat al unui copil aparea deasupra lui, de fiecare data cand incepea sa adoarma, potrivit DailyMail.co.uk.

Dupa ce a filmat momentul in care mai multe obiecte din camera se misca fara a fi atinse, Adam si-a impartasit povestea pe internet.


Recent, el a revenit cu noi dovezi si mai infioatoare. In imagini, barbatul sustine ca se poate observa chipul demonic al copilului in timp ce se uita spre el.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Noaptea trecuta l-am visat din nou. Cand am deschis ochii statea pe un scaun, in fata mea si ma privea. Am luat telefonul, paralizat de frica. Mi-am zis ca daca voi muri, macar sa existe o dovada a ceea ce ar fi putut cauza moartea mea", a povestit barbatul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si